Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi lett a férjjel?
A férjem és köztem a sexuális kapcsolat egyenlő a 0-val. Megpróbáltam mindent, de tényleg mindent -mielőtt taglalnátok,hogy ezt-vagy azt- ...
Se a közelség, se a távolság nem hozott eredményt. Azt a választ kaptam a napokban : ",...vagy elfogadsz, vagy keresel mást helyettem... én ilyen vagyok.......
Mit gondoltok? Mert én már belefáradtam az egészbe, úgy érzem!
Sajnos már a 30-as pasiknál is gond ez... :(
A szájuk marha nagy, aztán kiderül, h örülhet a nő, ha havonta egyszer hozzányúl. Az én párom belém jönni nem hajlandó, fél, h terhes leszek. Szóval pettingelünk, mint a tinik. Én nem vagyok hajlandó hormont szedni, ő nem hajlandó gumit húzni...
"...vagy elfogadsz, vagy keresel mást helyettem... én ilyen vagyok....."
Nah, mintha csak magamat hallanám...
Bár én nő vagyok, de én is mindig ezt mondtam a páromnak, mielőtt elhagytam. Hónapokig rimánkodott egy együttlétért, de én rosszul voltam már a gondolatától is, nem szerettem már, nem kívántam, nem érdekelt mint férfi.
Nem biztos, hogy nálatok is ez a gond, de valami nagyon nincs rendben vele, az biztos. Derítsd ki mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!