Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ilyenkor mi lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi lett a férjjel?

Figyelt kérdés

A férjem és köztem a sexuális kapcsolat egyenlő a 0-val. Megpróbáltam mindent, de tényleg mindent -mielőtt taglalnátok,hogy ezt-vagy azt- ...

Se a közelség, se a távolság nem hozott eredményt. Azt a választ kaptam a napokban : ",...vagy elfogadsz, vagy keresel mást helyettem... én ilyen vagyok.......

Mit gondoltok? Mert én már belefáradtam az egészbe, úgy érzem!

2012. ápr. 30. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnos már a 30-as pasiknál is gond ez... :(

A szájuk marha nagy, aztán kiderül, h örülhet a nő, ha havonta egyszer hozzányúl. Az én párom belém jönni nem hajlandó, fél, h terhes leszek. Szóval pettingelünk, mint a tinik. Én nem vagyok hajlandó hormont szedni, ő nem hajlandó gumit húzni...

2012. ápr. 30. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem véletlen választotta a huszonéves lány az öreg írót?
2012. ápr. 30. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es. vannak már abszolút csökkentett hormontartalmú antibaby tabletták. nem szeretnétek ezt kipróbálni? vagy vannak már ilyen kúpok is. esemény előtt fél órával felkell helyezni, és megvéd. (bár nyilván illuzió romboló, hohy előre kikell számolni, higy mikor fogtok szexelni, mert előtte kb. félórával kell felhelyezni)
2012. máj. 1. 09:56
 14/16 anonim válasza:
Szia! Kicsit järj utäna! Nälunk 7 evig nem volt sex,soha nem is beszeltünk rola mert ugy gondoltam egy regi betegsege miatt van! mi is mindenröl tudtunk beszelni s együtt elni mig egy szep napon megtalältam egy üzenetet illetve egy ketertelmü idezetet a regi telefonjäban! bevallotta mindig voltak alkalmi kapcsolatai....Te ne värj ilyen sokäig!Valami titkolnivaloja van ez biztos! bär ne legyen igazam!!!
2012. máj. 1. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:

"...vagy elfogadsz, vagy keresel mást helyettem... én ilyen vagyok....."

Nah, mintha csak magamat hallanám...

Bár én nő vagyok, de én is mindig ezt mondtam a páromnak, mielőtt elhagytam. Hónapokig rimánkodott egy együttlétért, de én rosszul voltam már a gondolatától is, nem szerettem már, nem kívántam, nem érdekelt mint férfi.

Nem biztos, hogy nálatok is ez a gond, de valami nagyon nincs rendben vele, az biztos. Derítsd ki mielőbb!

2012. máj. 1. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Őszinteség és nyíltság. Ilyen sokat számít. Ha nem akartok őszinték lenni egymáshoz akkor gyilkoljátok nyugodtan egymást tovább, megérdemlitek.
2012. máj. 17. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!