Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vissza akarna jönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akarna jönni?

Figyelt kérdés
4 év után szétmentünk, mert besokallt. Szeretjük egymást, de neki van más. Sokat találkozunk, beszélgetünk, szeretkezünk. De, nem lakik itthon, az új nőnél alszik. Én próbálom rendbe tenni a kapcsolatunkat, de nem tudok rajta elmenni. Elmondta, hogy a nőt nem szereti, de nem tud dönteni a család és a "szabadság" mellett (oda akkor megy, amikor akar, semmiért senki nem szól). Lassan 2 hónapja megy ez a hercehurca én már nagyon belefáradtam és megöl a féltékenység, hogy velem van, de amoda megy. Hétvégén elviszem kettesben romantikázni, remélem az hatni fog rá. Csak az a baj, hogy egyik nap így, a másik nap pedig úgy viselkedik. Nem tudok rajta elmenni és már nem tudom, hogyan kellene kezelnem. Elveszíteni nem akarom és biztos vagyok benne, hogy ő sem engem.
2012. júl. 2. 17:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus "Nincs ló jó a szamár" eset ez.

Csak hülyít téged meg a másik nőt is. Ha annyira szeretne akkor nem gyártana kifogásokat,hanem csakis veled lenne.

De neki ez nagyon is jó állapot.

(miért érzem úgy hogy volt már ilyen témában kérdés?)

2012. júl. 2. 17:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd választás elé: te, vagy az új nő?
2012. júl. 2. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Kényelmes helyzet. Mind a két nő a kegyét keresi, körbeugrálja, nehogy elveszítse a férfit, ő meg jót röhög a markába. Mind a kettőtöket kihasznál. Annál undorítóbbat el sem tudok képzelni, mint ha valaki a szeretőjét csalja meg.
2012. júl. 2. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre válaszolva: Nem akar szerintem de marha jó neki rád hagyta a lelkiismeret marcangolást.

Méltóság? Ugyan neked minek, kényeztesd csak hisz megérdemli a plusz törődést, felelősségmentes szexett.

Te meg megérdemled a féltékenységet, bizonytalanságot, idegeskedést, esélyt hátha hazahurcol valami nyavalyát. Na nem tőle, lehet egy harmadiktól. Mindezt pirosbetűs tábla alatt: "Mert SZERETJÜK egymást!"

(Csak azt nem értem ha számodra ilyen a SZERELEM SZÓ fogalma neked miért nincs más illetve mi a baj. Mert ha nem ilyen kezdj leválni érzelmileg erről a kapcsolatról Magadért.)

2012. júl. 2. 17:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
az esetek többségében arról van szó, h a férfiaknak sem könnyű egyik napról a másikra lezárni egy kapcsolatot. ilyenkor már csak nagyon ritkán gondolják meg magukat és térnek vissza a családhoz. ez a levezetés, lassan varrja el a szálakat veled
2012. júl. 2. 18:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar, mert ha téged szeretne el sem ment volna.

Nem fog el téged a hányinger hogy lefekszel vele miközben ő a másikat is d.gogatja? Na ezen kellene elgondolkodnod, nem azon hogy vajon visszajön e.

2012. júl. 2. 18:33
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Te viszed el romantikázni?? Hát, jó hülye vagy.
2012. júl. 2. 18:49
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt már többen is leírták mi a helyzet!Ha ez után sem látod a fától az erdőt,akkor már ne is haragudj....de téged is meg a másikat is hülyére vesz!!Na de sokan vannak akik ezt hagyják mint ahogy te is.

De ezt már egyszer kérdezted egy pár nappal ezelőtt.

2012. júl. 2. 18:53
 9/21 anonim ***** válasza:
2012. júl. 2. 18:55
 10/21 anonim ***** válasza:

Ja,amúgy dehogy van veled egyikőtökkel sincs,majd jön egy jobb újabb és ez így fog menni amíg hagyod!

Na tudod mikor vinném el romantikázni!!

Én ezt nem értem!!!

2012. júl. 2. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!