Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek sikerült helyrehoznia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek sikerült helyrehoznia a házasságát pedig közel volt a váláshoz? Hogy csináltad? Mit tettél? Mit mondtál?

Figyelt kérdés

Mi most itt tartunk. A férjem mindenáron válni akar, már el is költözött. Ez a 7. évünk... Az elköltözése óta beszéltünk már sokszor, de hajthatatlan. Nincs harmadik, nem csábult el egyikünk se, ő azzal indokol, hogy elege van az állandó megfelelésből, neki sose volt igaza, úgy érzi feladja a személyiségét. Én ebből annyit tapasztaltam, hogy nem törődik velem, nem beszéljük meg a problémákat, hidegen hagyja, ha valami bajom van, érzéketlen. Lehet ennyire félreismerni egymást?

Vagy törődjek bele a válásba? Én szeretem. Fogadjam el, hogy nincs tovább?

Tud valaki erre valami okosat???

2009. júl. 7. 18:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

09:48

Megegyeztünk, hogy megpróbáljuk, most már -nagyon remélem- tanulva a hibáinkból. Nemsokára elutazunk egy hétre, csak mi ketten:):)!

És ti? Sikerült döntésre jutni?

2009. júl. 17. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
07.07. 19.44-es válaszoló vagyok. Nagyon örülök neki! Szóval szeretettel, türelemmel, kedvében járva, kívánságainak elébe menve, néha engedve, dicsérve, nemtetszésnek csak finoman és nem tartósan hangot adva, nem mindent halálosan komolyan véve, beszélgetéssel, odabújással, közös élményekkel, szexszel, ha ezt látja, akkor egy idő után ő is így tesz. Nálunk így 5 év háború után 12 éve boldog béke van.
2009. júl. 18. 10:24
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked a tanácsokat, jó érzés, hogy vannak olyan emberek, akik ismeretlenül és önzetlenül segítenek:):).

Boldog kapcsolatot!

2009. júl. 18. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!