Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Segítség! Hogyan állítsam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El ingenioso hidalgo kérdése:

Segítség! Hogyan állítsam meg a feleségem elhidegülését?

Figyelt kérdés

Mindketten 39 évesek vagyunk. 17 éves korunk óta vagyunk együtt, tudomásom szerint egyikünk sem csalta meg soha a másikat. Két gyermekünk van.

Kb. fél éve a feleségem hirtelen látványosan magába fordult, állandóan zenét hallgatott, majd kibökte, hogy nem szeret és el akar válni. Én aki erősnek hittem magam össze törtem mint a ropi, sírtam is, könyörögtem is. Megbeszéltük, hogy megpróbáljuk újra és az általa felhozott válóokokat (kevés figyelem, kevés ottoni munka) kiküszöböltem. Ennek ellenére nagyon magam alá kerültem nagyon nehezen dolgozom fel, hogy ő eljutott idáig, hogy ki tudta mondani, hogy nem szeret, és nem akar engem. Tanácsára pszichológushoz is járok, hogy megismerjem önmagam és el tudjam dolgozni ezt az érzelmi sokkot.

Mindezek ellenére nincs rendben otthon a dolog. Minden apróságon összekapunk. Úgy érzem, hogy nagyon türelmetlen velem. Hiába próbálok meg vele a végletekig türelmes lenni,ha felhozok valami komoly témát akkor szinte azonnal indulatos lesz velem. Hiába uralkodok magamon és nyugodtan próbálom meg elmondani, hogy mit érzek, felőle szinte mindig csak indulatot, türelmetlenséget érzek.

Sokat változott az utóbbi időben, akaratosabb, türelmetlenebb. Hiába beszélek a legkomolyabban az érzéseimről a szemembe mondja, hogy nem hisz nekem.

Szokatlan (kicsit merészebb) ruhákat hord. Egyre többet beszél a barátnőiről és hogy ők megértik őt.Közvetlenebb, nyíltabb az idegen emberekkel.Ő aki soha nem ivott most már poharazgat egy kicsit. Úgy érzem folyamatosan távolodik akármit is teszek, akárhogy is igyekszek.

Nagyon fáj a dolog. Nem akarom elveszteni a feleségemet.

Mit tegyek még, mit tehetek még? Segítsetek!

2012. jún. 22. 07:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
ez tök kevés infó. Több időt kellene vele tölteni, eljárogatni ide-oda, moziba, vacsizni, csináljatok hetente közös programot. Lehet, elege van a taposómalomból, valami újra vágyik, a kérdés, hogy te adod-e meg neki, vagy talál mást?
2012. jún. 22. 07:33
 2/25 anonim ***** válasza:
Rájött,hogy talán nem ennyire fiatalon kellett volna elköteleznie magát.Szerintem tök mindegy mit csinálsz,újdonságra lesz szüksége,és ezt meg is fogja tenni.Maximum utána jön majd két választási lehetőség a részéről:kitartsak a családom mellett,vagy inkább legyek boldogabb az új jövevénnyel.Lehet hogy rádöbben majd,hogy ez nem éri meg,de ezt kétlem ebben a helyzetben.Amúgy meg nem az utolsó pillanatban kell kapkodni,hanem folyamatosan kell a másikra figyelni.
2012. jún. 22. 07:34
 3/25 anonim válasza:
16%

Legyél Humphrey Bogart! Lásd Casablanca. Ez a szekér már elment, innen csak lefelé lehet már csak menni.

....és KÖNYÖRGÖM, ne sírj egy nő előtt sem mert nevetségessé és férfiatlanná válsz a szemében!

2012. jún. 22. 07:39
 4/25 anonim ***** válasza:
70%
miért, a férfi nem ember? Nem sírhat? Legalább látta a feleség, hogy fontos neki.
2012. jún. 22. 07:42
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Csinalj neki meglepetest, passzold le a gyerekeket nagyihoz, hivd el vacsorazni, vidd el azokra a helyekre, ahol randiztatok, randizz vele ujra. Udvarolj neki, vigyel csak ugy viragot, ereztesd vele, hogy o kulonleges.

Unatkozik, raunt a kapcsolatra, ellaposodott a szamara.

Engedd el trecselni a baratnokkel, akarhanyszor csak akar.

Esetleg szex teren is kiprobalhattok uj dolgokat. Oszinten el lehet beszelgetni vele errol a temarol is. Lehet, hogy az is unalmas lett szamara. Kerdezd meg tole, hogy mit szeretne ilyen teren. Csak ugy siman ajald fel "szolgalataidat" neki egy este es tedd hozza, hogy most csak neki szeretnel oromet okozni. Masszirozd meg, vidd agyba a reggelit, mentesitsd a hazimunka alol.

Mond neki az egyik szombat reggel, hogy ez az o napja, azt csinalhat, amit akar, te minden kivansagat teljesited.

Erezze azt, hogy korulrajongod.

Ez csak nehany otlet, hatha valamelyik bevalik.

2012. jún. 22. 07:50
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
azt kihagytam, hogy esetleg magadat is feldobhatnád, vegyél pár új ruhát magadnak és esetleg valami jó frizurát is vágathatnál, ami menőbb. Legyél kicsit más és udvarlós.
2012. jún. 22. 07:53
 7/25 anonim ***** válasza:
29%
Miért csak te jársz pszichológushoz, ha szabad kérdeznem? Nem úgy tűnik, mintha az asszony is aggódna ezért a kapcsolatért. Vagy van neki alternatívája, vagy lesz szerintem. Vagy te hallgatsz el valamit... milyen komolyabb témákon veszekedtek?
2012. jún. 22. 07:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg minél kétségbeesettebben próbálkozol a kedvére tenni, annál rosszabb lesz. A közös programok jó ötlet, de közben legyél vidám, és légy kemény, ha könyörögsz és megalázkodsz, jelen szituban nem feléd fog billenni a mérleg. Ne zárd ki annak a lehetőségét, hogy neki már van valakije, a leírtak alapján én erre tudok gondolni. Azt döntsd el, hogy akarsz-e érte küzdeni, de azt ne így tedd! Nem ismerlek titeket és minden ember másképp működik, de a legtöbb nő ha bevallja, ha nem, a "rossz fiúkhoz" vonzódik, akik erősek, tudják mit akarnak, nem lelkiznek, persze akikre lehet számítani is.

Én azt mondom ha a mostani módszer, hogy teljesen alárendeled magad neki nem jön be (és ha tényleg van vkije nem fog), akkor változztass te is. Lepd meg azzal, hogy te is lazább vagy, nem törődsz a hisztijeivel, vidám vagy, másképp öltözöl, néha elmész a haverokkal.... de mindig légy vele is és a gyerekekkel is normális. Vagy megijed, hogy ő veszít el téged, vagy engedd el, nem lesz jobb!

2012. jún. 22. 08:00
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem elöször is meg kellene kérdezned, hogy hajlandó-e tenni valamit azért, hogy a kapcsolatotk megmaradjon. Ha igen, akkor célszerü lenne párterápiára mennetek KÖZÖSEN!
2012. jún. 22. 08:04
 10/25 anonim ***** válasza:
9: egy pasi is ember, persze hogy sírhat, de igaza van a 8-nak, ne ilyen szituban már! Az is más, ha mindketten, de ha csak a pasi.... az gáz! ez van!
2012. jún. 22. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!