Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?
"De miért is értenéd..." - hát talán azért nem értem, mert nincs hajlamom elvont agyamentségeken rágódni, úgymond "erkölcsi alapon"
Az ágy az egy tárgy, amit lehet sokféle dologra használni. Ha alvásra használják, akkor spec tök mindegy szerintem, hogy hányan alszanak benne, és milyen kapcsolatban vannak, a lényeg az, hogy elférjenek.
Ha szexuális szintérnek használják, az más káposzta, de ugye itt nem ez merült fel.
Drága 72. Úgy látom neked nagyon lassan esnek le a dolgok.
"hogy ne ébredjen már éjjel szerencsétlen gyerek arra,hogy "apa véletlenül megrúgott" és a kérdés:"mit csinált a néni apán?"
Magyarul DUGNAK is a gyerek mellett. És igenis helytelen mindenféle nőcskét együtt altatni a gyerekkel. Ha ennyi erkölcsi érzéked nincs h ezt felfogd akkor ne is válalj gyereket. Úgy sem tudnád helyesen, kultúráltan nevelni
Kedves 75-ös, válasszuk ketté a dolgot.
Azzal egyetértek, hogy nem helyes a gyerekkel egy ágyban szexuális életet élni. Bár mondjuk el sem tudom képzelni ezt a szitut, az embert méga szomszéd szobában alvó gyerek is stresszelni szokta... szóval én ennek a fajta koreográfiának engedelmeddel nem adnék túl sok esélyt... (ha mégis, akkor meg nem bíró kell az érintetteknek, hanem pszichomokus)
A másik dolog, hogy köszi, eszem ágában sincs IDE gyereket vállalni, és hát pünkt azért, mert mintha túl sok lenne az utóbbbi időben az "erkölcsi fárosz", a megmondóember, aki meg akarja mondani, hogy mi a "helyes", és mi a "nem helyes" - én meg azért legalább a light diktatúra szabadságához ragaszkodnék egyfajta minimumként, ergo életbe lép a "ne szülj rabot te szűz, anya, ne szoptass csecsemőt" doktrina... nem tennék ki egyetlen gyereket sem olyan korlátozásoknak és vegzatúrának, mint ami pl. az USA "biblia-övi" részében dívik - márpedig nagyon arrafele tartunk...
Látom, hamar lett párja a kérdésnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!