Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?

Figyelt kérdés
Van erre valami mód?Nem szeretném,ha a fiam úgy nőne fel,hogy 2 havobta más nőt lát "apával összebújni".

2012. jún. 21. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Kérdező, utolsó kommentedhez: mégis, miután szétmentetek, meg tudnád mondani, mi közöd hozzá, hogy mennyi idő után aludt az EXEDnél egy csaj? Vagy úgy gondoltad, te elhagyod, ő meg élete végéig kolostorba vonul, és utánad búsul?

Ő nem ezt tette, te meg ezért a fiadat használod fegyverként ellene...

2012. jún. 22. 15:59
 62/77 A kérdező kommentje:

Csak annyi,hogy a gyerek engem kérdezget,mert az apjának annyi vér nincs a pucájában,hogy elmondjon neki dolgokoat,hozzám küldözgeti a kicsit,hogy "kérdezd anyád,miatta van".Miattam van:én vagyok az oka,hogy váltogatja a nőit?

A másik:korlátlan láthatást kapott,de rájöttem hiba volt.Ha leszűkíttetem minimálisra a láthatást,mindenki élheti a maga életét,azzal hancurozik akivel akar,a fiam meg 2 hetente azt az 1 éjszakát kibírja.-

2012. jún. 22. 16:13
 63/77 anonim ***** válasza:
nincs rá mód. élj vele együtt....
2012. jún. 22. 16:15
 64/77 anonim ***** válasza:
Nem értitek amit ír??? Nem csak a pasi alszik 1ütt a nővel hanem velük 1 ágyban a gyerek!!!!!!! Ez nagyon erős
2012. jún. 22. 16:47
 65/77 A kérdező kommentje:
És tényleg az egy ágy a probléma oka.A volt párom az anyjáékhoz ment vissza,6-an laknak egy házban,ha a fiam ott van,egy szobában vannak ők hárman...ami nem is lenne akkora baj,ha legalább vett volna a fiamnak külön ágyat.Vagy ha már annyira hancúrozni akar,legalább aludna a fiam a másik szobában a mamával...na ezeket én már próbáltam elmondani,de mintha a falnak beszélnék...
2012. jún. 22. 18:00
 66/77 A kérdező kommentje:

Ezért nem tudom mi tévő legyek...hogy ne ébredjen már éjjel szerencsétlen gyerek arra,hogy "apa véletlenül megrúgott" és a kérdés:"mit csinált a néni apán?"

Úgy őszintén:ti mit szólnátok hasonló esetben...erről van szó,szinte mindent kiterítettem...

2012. jún. 22. 18:02
 67/77 anonim ***** válasza:
Ezt az egy ágy dolgot, ha az elején írod, talán kevesebben akadnak fent azon, hogy biztos csak féltékeny vagy. Bár azok után, amiket írtak, már azon sem lepődök meg, ha erre is azt írják, hogy ez teljesen jó így.
2012. jún. 22. 18:02
 68/77 A kérdező kommentje:
igen,írhattam volna,de nem gondoltam hogy a kérdésre válaszolók között ekkora bonyodalom lesz.Persze,én tudom a történetet,most már ti is.Így kerek az egész.
2012. jún. 22. 18:06
 69/77 anonim ***** válasza:

"Nem értitek amit ír??? Nem csak a pasi alszik 1ütt a nővel hanem velük 1 ágyban a gyerek!!!!!! Ez nagyon erős" - de, kedves 64-es, tökéletesen értem. Csak azt nem, hogy mi benne szerinted a "nagyon erős", ha egyszer alszanak, X pár létezik, akikkel együtt időnként ott alszik a gyerek, ajánlanám figyelmedbe a megfelelő gyerekvállalás-nevelés rovatokat.

Szóval mi teszi ezt az alvást szerinted "nagyon erős"-sé, azokhoz képest? Az, hogy a gyerek az egyikük nem "vér szerinti" rokona? Ez nem logikus, örökbefogadott gyerekek is alszanak időnként a felnőttekkel együtt, és ott egyiknek se "vér szerinti" rokonai... akkor mi? Nincs rajta az anyakönyvvezető vagy pap bácsi áldása a kapcsolaton?

Segíts már légyszi, mi a túrót kellene ebben az együtt ALVÁSBAN "nagyon erős"-nek látni?

2012. jún. 22. 22:32
 70/77 anonim ***** válasza:
Én semmi kivetni valót nem találnék ebben a helyzetben, ha nem egy ágyban aludnának 3-an. Ez valóban elég durva.
2012. jún. 23. 02:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!