Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?
Kérdező, utolsó kommentedhez: mégis, miután szétmentetek, meg tudnád mondani, mi közöd hozzá, hogy mennyi idő után aludt az EXEDnél egy csaj? Vagy úgy gondoltad, te elhagyod, ő meg élete végéig kolostorba vonul, és utánad búsul?
Ő nem ezt tette, te meg ezért a fiadat használod fegyverként ellene...
Csak annyi,hogy a gyerek engem kérdezget,mert az apjának annyi vér nincs a pucájában,hogy elmondjon neki dolgokoat,hozzám küldözgeti a kicsit,hogy "kérdezd anyád,miatta van".Miattam van:én vagyok az oka,hogy váltogatja a nőit?
A másik:korlátlan láthatást kapott,de rájöttem hiba volt.Ha leszűkíttetem minimálisra a láthatást,mindenki élheti a maga életét,azzal hancurozik akivel akar,a fiam meg 2 hetente azt az 1 éjszakát kibírja.-
Ezért nem tudom mi tévő legyek...hogy ne ébredjen már éjjel szerencsétlen gyerek arra,hogy "apa véletlenül megrúgott" és a kérdés:"mit csinált a néni apán?"
Úgy őszintén:ti mit szólnátok hasonló esetben...erről van szó,szinte mindent kiterítettem...
"Nem értitek amit ír??? Nem csak a pasi alszik 1ütt a nővel hanem velük 1 ágyban a gyerek!!!!!! Ez nagyon erős" - de, kedves 64-es, tökéletesen értem. Csak azt nem, hogy mi benne szerinted a "nagyon erős", ha egyszer alszanak, X pár létezik, akikkel együtt időnként ott alszik a gyerek, ajánlanám figyelmedbe a megfelelő gyerekvállalás-nevelés rovatokat.
Szóval mi teszi ezt az alvást szerinted "nagyon erős"-sé, azokhoz képest? Az, hogy a gyerek az egyikük nem "vér szerinti" rokona? Ez nem logikus, örökbefogadott gyerekek is alszanak időnként a felnőttekkel együtt, és ott egyiknek se "vér szerinti" rokonai... akkor mi? Nincs rajta az anyakönyvvezető vagy pap bácsi áldása a kapcsolaton?
Segíts már légyszi, mi a túrót kellene ebben az együtt ALVÁSBAN "nagyon erős"-nek látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!