Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?
"én kezdeményeztem a válást....Aztán rájöttem,hogy nem tehetm meg vele,hogy benn ragadjon egy olyan kapcsolatban"
Kedves Kérdező, ez itt ugye erősen sántít, az exed nagykorú férfi, képes meghozni a saját érdekében a döntéseket, elválni, ha neki ez így nem jó. Valójában tehát te nem akartál "benn ragadni", te döntöttél kettőtökről, és rá hárítod a felelősséget eszerint.
"de ez még nem jogosítja fel arra,hogy a fiam azt a példát lássa maga előtt,hogy ez a helyes"
Gondolod, hogy az anyának kell eldöntenie, hogy mi a helyes, milyen példát lásson maga előtt a gyerek? Gondolod, hogy az apa nem ugyanúgy jogosult erre?
Félreértés ne essen, nem bántani akarlak, csak tükröt tartani, hogy lásd, bizony itt te akarod meghozni az összes döntést mások helyett is, az ő életükről is. Én elhiszem, hogy ez a szexésnyújorkos "öntudatos nő" szerep most divatos a nők körében (sajnos), de valójában az egyensúlyt kellene megtalálni, amikor az ember hoz is döntéseket amikor muszáj, meg elfogadja, hogy mások is hoznak döntéseket.
"Kedves Kérdező, ez itt ugye erősen sántít, az exed nagykorú férfi, képes meghozni a saját érdekében a döntéseket, elválni, ha neki ez így nem jó."
Ahogy ezek szerint arra is képes, hogy azt mondja, nem akarok válni, mert nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!