Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?

Figyelt kérdés
Van erre valami mód?Nem szeretném,ha a fiam úgy nőne fel,hogy 2 havobta más nőt lát "apával összebújni".

2012. jún. 21. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
46 és 47 nem ugyanaz az ember.
2012. jún. 21. 19:01
 52/77 anonim ***** válasza:
OK, akkor 46 ÉS 47, és az első fél mondat törölve. (azonos százalékok mián véltem úgy)
2012. jún. 21. 19:03
 53/77 anonim ***** válasza:
A kérdező jól eltűnt. Lehet kamu a kérdés? :)
2012. jún. 21. 20:07
 54/77 anonim ***** válasza:
Vagy csak rájött, hogy alapvető ellentmondás van magában a kérdésében. Mert ugye vagy tényleg 2 havonta más és más barátnője van a az apának - és akkor sehogy, mert 2 hónap alatt nem fut le egy ilyen pör, és rögvest indíthatja az újat - vagy még sincs 2 havonta más nője, csak anyuci féltékeny. Az utóbbi verziót erősíti, hogy úgy fogalmaz, hogy "hogy a párom nőjét" és nem úgy, hogy az exem új kapcsolatát... neki még mindig birtokos eset a férfi, "a párom"... ugye Freud bácsi...
2012. jún. 21. 20:17
 55/77 A kérdező kommentje:
itt vagyok,csak olvasgattam a véleményeket,meg mentem éjszakára dolgozni.Szóval:nem vagyok féltékeny az ex férjem nőire,nem ez a probléma.Hanem az,ha a gyerekem az apjánál alszik,egy ágyban alszanak hárman,és a kicsi nem érti,miért mindíg más van apa mellett.Én csak azt szeretném elérni,amit valaki itt nagyon jól megfogalmazott,hogy ha nőzik-nőzzön,ő dolga.De lehetőleg akkor mutassa a be a gyereknek a nőt,mikor már elég komolynak és érettnek érzi rá a kapcsolatát.És ez szerintem nem egy hónap.Azt nem mondom,hogy pl:ne menjenek el hármasban fagyizni,mert miért ne.Csak ne nyalakodjanak előtte.
2012. jún. 22. 11:26
 56/77 A kérdező kommentje:
és még valamit a kétkedőknek:én kezdeményeztem a válást,mert a szerelem átalakult barátsággá.Szó szerint.Nem volt szex,de piszok jól elvoltunk.Aztán rájöttem,hogy nem tehetm meg vele,hogy benn ragadjon egy olyan kapcsolatban,ahol nincsennek érzések.Fiatalok vagyunk.Igaz,hogy van közös gyerek,de kiderült 7 év után,hogy nem vagyunk egymásnak a nagy ő,de ez még nem jogosítja fel arra,hogy a fiam azt a példát lássa maga előtt,hogy ez a helyes,ha apám havonta-kéthavonta cserélgetje a nőket.Így milyen férfi lesz majd ő,ha negnő?
2012. jún. 22. 11:35
 57/77 anonim ***** válasza:

"én kezdeményeztem a válást....Aztán rájöttem,hogy nem tehetm meg vele,hogy benn ragadjon egy olyan kapcsolatban"

Kedves Kérdező, ez itt ugye erősen sántít, az exed nagykorú férfi, képes meghozni a saját érdekében a döntéseket, elválni, ha neki ez így nem jó. Valójában tehát te nem akartál "benn ragadni", te döntöttél kettőtökről, és rá hárítod a felelősséget eszerint.

"de ez még nem jogosítja fel arra,hogy a fiam azt a példát lássa maga előtt,hogy ez a helyes"

Gondolod, hogy az anyának kell eldöntenie, hogy mi a helyes, milyen példát lásson maga előtt a gyerek? Gondolod, hogy az apa nem ugyanúgy jogosult erre?

Félreértés ne essen, nem bántani akarlak, csak tükröt tartani, hogy lásd, bizony itt te akarod meghozni az összes döntést mások helyett is, az ő életükről is. Én elhiszem, hogy ez a szexésnyújorkos "öntudatos nő" szerep most divatos a nők körében (sajnos), de valójában az egyensúlyt kellene megtalálni, amikor az ember hoz is döntéseket amikor muszáj, meg elfogadja, hogy mások is hoznak döntéseket.

2012. jún. 22. 11:52
 58/77 anonim ***** válasza:

"Kedves Kérdező, ez itt ugye erősen sántít, az exed nagykorú férfi, képes meghozni a saját érdekében a döntéseket, elválni, ha neki ez így nem jó."

Ahogy ezek szerint arra is képes, hogy azt mondja, nem akarok válni, mert nekem így jó.

2012. jún. 22. 13:53
 59/77 A kérdező kommentje:
Igen.Megtehettem volna,hogy magam sodrodni,és már a gyerek miatt is együtt maradni,érzelmek nélkül,és nézni hogy csal meg az ex-párom.Mert bár azt mondta végig,hogy soha nem csalt meg,meg ne váljunk,stb.Mégis miután elment,egy hétre rá már nála aludt egy csaj.Akkor?
2012. jún. 22. 14:52
 60/77 anonim ***** válasza:
Most komolyan emberek!!! Még ha eddig kardoskodtatok is, az sehogy nem normális és nem szépíthető h amikor a gyerekkel alszik, az aktuális nője is ott fekszik velük. Ez már nagyon durva
2012. jún. 22. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!