Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?
Ne is foglalkozz az eddigi válaszokkal, itt a szünidő, egyre többen trollkodnak a gyakorin..
Megértem a problémádat, én sem örülnék neki, ha a gyerekem ilyen szabad közegben nőne fel. Amint a párom hazajön, megkérdezem tőle, hogy tehetsz e valamilyen jogi lépést az ügy érdekében. (ugyanis ő ügyvéd)
Addig is további szép napot! :)
Őszintén szólva nekem úgy tűnik, az a bajod, hogy a VOLT párod (mivel már nem az, ugyebár) nem veled bújik már össze.
Nevetséges, hogy úgy gondolod, megtiltod neki, hogy csajozzon...
Nem eltiltani kellene (mert akkor dafke ellenkezni fognak és jogi lehetőség is nagyon korlátozottan van), hanem apukával leülni és MEGKÉRNI, hogy a párját ne mutassa be addig, amíg nem biztos a kapcsolat és nincsenek együtt legalább X hónapja - a gyerek érdekében. Lehet azzal indokolni, hogy látványosan összezavarodik a gyerek a gyakori partnerváltástól és nem tudja hova tenni magában.
Vagy még egyszerűbb, ne ölelgesse-puszilgassa a partnert a gyerek előtt, addig "barát"-ként mutassa be, aztán ha már stabil a kapcsolat, lehet ölelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!