Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy apárom nőjét eltiltsák a fiamtól?

Figyelt kérdés
Van erre valami mód?Nem szeretném,ha a fiam úgy nőne fel,hogy 2 havobta más nőt lát "apával összebújni".

2012. jún. 21. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 Pityeeesz ***** válasza:
50%
Nőjj fel!
2012. jún. 21. 17:27
 2/77 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem a problémádat.
2012. jún. 21. 17:29
 3/77 A kérdező kommentje:
elváltunk,a fiam gyakran van az apjával..már a 2.nője van 3 hónap alatt,a fiam állandóan engem kérdezget,hogy miért x bújik apához,miért nem y....jót tesz a gyereknek,ha azt látja,hogy az apja nem tud megállapodni?
2012. jún. 21. 17:31
 4/77 Pityeeesz ***** válasza:
29%
Szvsz te sem mutatsz jó példát azzal hogy ilyen idióta vagy. Akkor most tőled is tiltsák el a gyereket?
2012. jún. 21. 17:38
 5/77 anonim ***** válasza:
87%

Ne is foglalkozz az eddigi válaszokkal, itt a szünidő, egyre többen trollkodnak a gyakorin..

Megértem a problémádat, én sem örülnék neki, ha a gyerekem ilyen szabad közegben nőne fel. Amint a párom hazajön, megkérdezem tőle, hogy tehetsz e valamilyen jogi lépést az ügy érdekében. (ugyanis ő ügyvéd)

Addig is további szép napot! :)

2012. jún. 21. 17:42
 6/77 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem mit kell ezen felháborodni egyeske. Nem az exétől akarja eltiltani, csak nem akarja h azt lássa h az apja mindíg mással van. Ha az apjától akarná eltiltani azon háboroghatnál, de sztem így nincs min. alapból egy normális férfi nem fog mindenféle nőcskét felvinni magához ha ott a fia
2012. jún. 21. 17:42
 7/77 anonim ***** válasza:
28%

Őszintén szólva nekem úgy tűnik, az a bajod, hogy a VOLT párod (mivel már nem az, ugyebár) nem veled bújik már össze.

Nevetséges, hogy úgy gondolod, megtiltod neki, hogy csajozzon...

2012. jún. 21. 17:48
 8/77 anonim ***** válasza:
65%
7. Nem arról van szó h ne csajozzon csak ne a gyerek előtt már. Mondom. Jó érzésű pasi nem a gyerek előtt nőzik. Am meg már miből szűrted le h féltékeny?? Nekem nincs ilyen problémám, nem is volt, de ha így lenne, nekem sem tetszene h a gyerekemnek azt kell néznie h épp kivel "jár" az apja
2012. jún. 21. 17:49
 9/77 anonim ***** válasza:
73%

Nem eltiltani kellene (mert akkor dafke ellenkezni fognak és jogi lehetőség is nagyon korlátozottan van), hanem apukával leülni és MEGKÉRNI, hogy a párját ne mutassa be addig, amíg nem biztos a kapcsolat és nincsenek együtt legalább X hónapja - a gyerek érdekében. Lehet azzal indokolni, hogy látványosan összezavarodik a gyerek a gyakori partnerváltástól és nem tudja hova tenni magában.

Vagy még egyszerűbb, ne ölelgesse-puszilgassa a partnert a gyerek előtt, addig "barát"-ként mutassa be, aztán ha már stabil a kapcsolat, lehet ölelgetni.

2012. jún. 21. 17:49
 10/77 anonim ***** válasza:
27%
Nem tetszik, hogy a fater habzsolja az életet és soha nem érezte magát ennyire jól,mint most?Fel kellene nőnöd, a sárkányok kora lejárt. Sajnos nem lehet eltiltani, hisz milyen alapon nyújtanál be kérvényt?Túl sok nőt lát a fiad?
2012. jún. 21. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!