Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az, amit tettem?
úgy gondolom, hogy senkit nem szabad "elítélni" az csak a bíróság dolga, ha vki bűncselekményt követett el. (ezt egyes kommentálóknak küldöm).
egyikünk sem tudja, hogy nem kerül-a valaha hasonló helyzetbe.
nyílván azt sem tudjátok, hogy igazából összeilletek, lehet hogy te leszel az utolsó lökés, hogy végre lépjen és közben kiderül, hogy ti sem illetek össze... ezt nem lehet előre tudni, ezen nem is agyalnék.
én a helyedben megvárnám a fejleményeket, ha akarsz találkozol vele, ha nem akkor nem ... és kialakulhat akár egy hosszú kapcsolat is... de ezt nem szabad elvárni, mert sose lehet tudni, hogy mit hoz az élet :)
sok sikert és boldogságot!!!
Szia.
Végig olvasva a kommenteket eszembe jutottak a saját gondolataim, amikor is (nem is olyan régen)
nem értettem meg azokat, akik beleléptek más házaságába.
Mára ez a helyzet igen csak megváltozott, és azok akik eellenzik, vagy folyton azt hangoztatják, ők elitélik, amikor egy harmadik fél, belelép egy kapcsolatba, nem is igazán tudják mit beszélnek.
Nem tettél rosszat. A szívünknek nem parancsolhatunk,
és egy új kapcsolat csak akkor lesz teljes, ha mind a ketten akarják.
Ha egy házasság igazán jól müködik, ott nincs helye egy harmadik félnek, de amit elkezdődik egy elhidegülési folyamat, miért ne adhatnánk magunknak egy szeletnyi boldogságot.
Kérdem én.
Egy rossz, nem müködő házasságban miért megalázó bármelyik félnek is, ha "megcsalják"?
Nem megcsalásról van itt szó, hiszen mindenkinek tudni kell, hogy ez tőrvényszerűen befog következni.
Én inkább tisztelem a Férfit, hogy a rossz házassága ellenére is bent maradt ebben a kapcsolatban, legalább is addig, amig a gyermekeit fel nem nevelte.
Még is mit vártok tőle?
Élete végéig szenvedjen?
Te pedig küzdj Érte.
Ettöl szebb feladatot úgy se kaphatnál az élettöl. Ne emészd magad, keresd meg Őt, beszélgessetek, hiszen ha nem volnátok egymás számára fontosak, akkor már rég elfelejtet volna.
Utolsó neked igen csak fura erkölcsi nézeteid vannak.Még szerencse,hogy a nagy többségnek nem ilyen eldeformált a gondolkodása.Ezt a szöveget amit te leírtál ezzel csak ócska ribancok kábítják magukat,csökkentve ezzel a lelkiismeret furdalásukat amiért belemásztak egy kapcsolatba.Aki 17 évet leél egy rossz házasságban az vagy nem normális,vagy a saját önző érdeke úgy kívánta.Mert azt mindenki tudja,hogy ez csak duma,hogy a gyerekek miatt.A gyerekeknek a legrosszabb felnőni rossz házasságban.El lehet válni,és megoldani kulturáltan emberi módon mindenki életét,megadva ezzel az esélyt a boldog életre egymásnak ha nem megy együtt.De aki szeretőt tart egy házasságban legyen az bármilyen az igen is elítélendő aljas és undorító dolog.És aki ebbe belemegy az sem különb.Fel lehet sorakoztatni elméleteket a rossz házasságok következményeiről,mert ugye a szerető is az,de ez akkor is tisztességtelen nagyon.Az ilyen ember egy nulla aki ezt teszi.Mindenki változtathat az életén,olyan nincs hogy nem tud,max olyan van,hogy nagyon is kényelmes ha van egy otthona valakinek ahol főznek mosnak ...stb..rá,és a szerető pedig a szórakozás.Az ilyen ember egy jellemtelen egoista féreg a szeretőjével együtt.Na,lepontozhatnak az ócska ri.ancok:-))))
Ja,és boldog házasságban élek már nagyon régóta még mielőtt valaki azt írná érintett vagyok.
most lehet engem lepontozni.
én úgy látom, hogy az ember biológiailag nem egy életre szoló monogám kapcsolatra lett teremtve. kizárólag a térsadalom nevelt minket a monogám kapcsolatra.
nem nagyon ismerek egyetlen egy emlőst sem, aki egy életre szoló monogám kapcsolatban élne.
sajnos sokan nem képesek intelligensen lezárni egy kapcsolatot, ami már nem működik. a nők félnek, hogy nincs ki ellátsa őket anyagilag, a pasik meg attól félnek, hogy nincs aki főzzön, mosson, vasaljon rájuk.
ez sajnos nem jó egyik résztvevő számára sem, a gyerekekre nézve sem. ha együtt maradnak a gyerekek miatt, akkor kialakul egy feszült légkör, kezdődnek a hazudások, mert valahol mégis keresi valamelyik (vagy mindkettő) fél a házasságon kivűli boldogságát. van aki nem meri felvállalni, mert fél és akkor beindul az örödgi kör a boldogtalanság, feszültség, a kibirhatatalan "családi légkör" felé.
Gyenge jellemű pasinak tűnik a leírtak alapján a barátod. Ennyi idő alatt már rég rendeznie kellett volna a kialakult helyzetet.
Egyfolytában attól félsz, hogy összeomlik, ha még te is magára hagyod, sőt már úgy ismerkedtetek meg, hogy lelki válságban volt. Ezek bizony intő jelek arra, hogy valóban akaratgyenge, sodródó, másokban elsősorban támaszt kereső, a saját lábán gyengén álló férfiú, aki a legkevésbé nyújtana neked biztos támaszt, ha összekerülnétek. Az a típus lehet, akivel az ember kap egy gondoskodásra szoruló "gyereket". Valószínű rá is játszik egy kicsit, hiszen a sajnálattal sokat elérhetett eddig is a nőknél (lásd anyukája még téged is felhívott a "kisfia" érdekében).
Szerintem nem ő lesz a számodra az igazi, és valahol ezt te magad is tudod.
A fickó nem volt boldog! Akkor meg miről beszélünk?!!! Nem elítélendő!!! Akik elítélnek, biztos h még csak hasonló helyzetben sem voltak!! Szerinted akkor joguk van ítéletet mondani?!
1. Szólj a férfinak h szerezze vissza a leveleket és törölje, vagy verje szét a vinyót!
2. Az asszonypajtást simán feljelentheted személyes adatokkal való visszaélés miatt. Kártérítés stb!
3. Sajnálatból ne maradj! Ha akarod őt, csak akkor küzdj, de tedd világossá a fickónak hogy oldja meg!
3. Vallási meggyőződés? ... Idióta!!!
:)
Most látom a kérdeés már régi. Hogy áll azóta a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!