Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az, amit tettem?
Kellene egy kis gondolkodási idő mindkettőtöknek, eldönteni, hogy mit szeretnétek, mi az ami van? Szerelem? Részedről akkor is kellene, menne a kapcsolat, ha esetleg ideköltözne hozzád, vagy megkérne hogy költözz ki, ha tényleg komolyra fordulna is szeretnéd folytatni? Elhagynád érte az országot? Vagy ő költözne érted? Hogyan képzelitek el a közös jövőt, szeretnétek közös jövőt? Ez az amit akarsz, akartok?
Ebben a helyzetben neked kell lenni a várakozó állásponton lenned, ha igen a válasz a fenti kérdésekre, akkor biztosítani róla, hogy megvárod. A lépést viszont neki kell megtennie, akár tőled függetlenül. Ha válni akar neki kell megtennie az első lépést, elköltözni.
Ha szereted, biztosítsd róla, hogy így érzel, és mondjad neki, hogy megbeszélitek a dolgokat.
Ennyi évi házasság után nagyon felkavaró tud lenni, hogy vége valaminek, akkor is ha nem volt jó, mert ott le kell zárni, gyerekekkel biztosítani, hogy megmarad a jó viszony, a kapcsolat. Sok mindent fel kell dolgoznia, az új boldogság lehetősége is felkavaró lehet.
Hagyj neki egy kis időt, míg lecsillapodik.
És nem, nem elítélendő a helyzeted. Hasonló cipőből indultunk, tudom min mentek keresztül. Kristály tisztán emlékszem erre az állapotra. Aztán egy napon elhatározta magát, hogy mindenen keresztül úszik értünk, és vitt magával, mert én nem akartam, nem mertem semmit sem lépni. Sok mindenen keresztül kellett mennünk együtt, de ez lassan 10 éve volt, azóta született közös gyermekünk is, és a mai napig igazi TÁRS-am, a másik felem és én neki. Van amikor azt kell tenni amit tenni kell, kívülről könnyű ítélkezni, én sem gondoltam volna, hogy így találnám meg a páromat. De azt tudom, hogy nem lett volna esélyünk, ha ő nem határoz gyorsan, mert én csak egy helyben álltam, nem mertem semmit sem lépni. Ő viszont harcolt értem, eltökélten vitt magával.
Meg jo, hogy mikozben veled csalja a feleseget, azasszonyat, a hazassagat elmondja mindenfele rossznak. Milyen is lenne az, hogy mikozben veled etyeg az uriember, a feleseget is dicsergeti, na meg azt is, hogy micsoda jo es szep hazassagban el. Ugye ez igy nem passzolna ossze? Tehat nyilvan teged probal etetni, hiszen meg akar kapni teged. Most te vagy a szep, a jo, a tokeletes, a 17 eves kapcsolata pedig rossz.
Ezt akarja neked megmagyarazni. DE! Ha ez igy lenne, miert el a rosszban? Miert nem valt mar regen el az uriember? Miert ennyire gyava? Miert marad a langyosvizben?
Mondta mar neked, hogy beadja miattad a valopert?
En a helyedben olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, megszakitanek vele minden kapcsolatot, mindenfele levelezgetest, mindent-mindent, es soha nem kezdenek hazas, gyerekes ffi-val.
Mondjuk azt sem ertem, hogy 17 eves a kapcsolata, de azt mondja neked, hogy a gyerekei mar nagyok. Azert annyira meg nem nagyok, nem?
Ne legyen lelkiismeretfurdalasod, inkabb szeresd annal sokkal jobban magadat, mint egy olyan ffi-val kapcsolatban allni aki sokadszorra csalja meg a feleseget, es megsem valik el. A legrosszabb kapcsolat az ilyen.
Fiatal vagy meg, annyi egyedulallo ffi keresi a tarsat, miert kell neked egy bajos ffi? Miert kell neked ilyen gondokkal egyutt valaki? Miert? Nem ertem.
Miért kellene egyébként neked egy ilyen jellemtelen ember aki rendszeresen csalta a feleségét?Te magad is erre a sorsra szeretnél jutni?Mert ne gondold,hogy veled nem tenné meg pár év után amikor már nem rózsaszín minden.
Akinek rossz a házassága az váljon el,így tisztességes.Keressen utána kapcsolatot.És ebben a helyzetben amibe most vagytok,tegyük fel elhagyja az asszonyt érted,pár év múlva Te leszel ebben a helyzetben mint most a felesége,de Te így már meg is érdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!