Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbàntam nagyon amit tettem:S mit tegyek?
A tesom ferje (35) 10 ev hazassag utan elvàlt. ill csak papiron hàzasok. lehivta a tesom a ferjet h unnepeljunk eggyutt. meg is volt. kissebb nagyobb veszekedèssel. kezdett betelni a pohar. mert kiegette a 1 millio forintos divànyt. rendetlensèget hagy maga utan pedig o csak egy megturt vendeg a hazunkban... es ma azt mondtuk h menjen el. de nincs hol aludnia.pedig nagy a csaladja csak nem szereti oket. igy a kocsiban fog aludni... mondtuk h ne. de azt mondja h nem akar zavarni... de azt hiszi a ferje h ez a hazassag megint mukodik mert lehivta ide...:S mit tegyunk/tegyek??:S jah es elfelejtettem irni hogy a tesom panik beteg lett es a "ferje" 3 evig fele sem hederitett. most h luxus lakàsunk lett rogton vissza jott... tesom ha megdobnak kovel dobj vissza kenyerrel elven mukodik:S vissza dobott kenyerrel de meginn megdobta a szemet làda kovel:S de ahogy elkuldtuk olyan rossz erzes fogott el:S de muszaly elmennie:S segitsetek. elvagyok keseredve...:S ja es bocsi a hosszu szovegert....:S jah es meg mindig itt van.. ja es bocsi de nincs ekezetem..
14L
én sem sokat értek de ha van 1millás dívány akkor miért nem vesztek ki neki egy panziót???
nem kéne a kocsiba aludni.
Pont nem azt mondta a válaszoló, hogy melyik panzióba küldjétek, hanem megoldást kínált: ha sajnáljátok, de nem tűritek meg a lakásban, vegyetek ki ne3ki egy szobát egy panzióban. Most megmondtuk mit tegyél, annak ellenére, hogy nem éppen értjük, mi is a pontos bajos vele...
Tudod mit? Te menj csak vissza a suliba holnap, és foglalkozz inkább azzal, hogy megtanulj helyesen fogalmazni, a többit meg hagyd a szüleidre és a tesódra.
-3
-s +d
Bocsi, gyorsan írtam, de az enyém még így is érthető lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!