Én vagyok a hibás? Rosszul tettem? Mit tegyek? Infók lent!
3. vagyok
Ülj le nagyon komolyan beszélgetni édesanyáddal. Az nem normális dolog, hogy a tesvére önző, felnőtt kölykét pártolja, aki a leírásod alapján kb. a saját hátsófelét sem képes szinte magától kitörölni. Kérd meg anyukádat, hogy téged védjen, mert ő a te édesanyád és 16 évesen nema te dolgod körülugrálni a "kedves" unokatestvéred.
Zárd ki az életedből az unokatesód!
Nem vagy Te csicska!
Csapj az asztalra.Ne hagyd magad.
Üdvözöllek a való világban :-)
Nem te vagy a hibás.Meséld el nekik az én sztorimat!
"Anya,ma mesélte egy lány,hogy neki az unokatesói nagyon rendes,felnőtt,családos emberek,akik a lánynak mindent megtesznek,amit akar a lány.A lány nem kíván tőlük sokat.Múltkor a lány felhívta az unokatesójának a feleségét,hogy nézzenek utána egy bizonyos parfümnek.És képzeld el anya,a lány unokatesója meg a felesége elmentek az Árkádba este 8 órakor,hogy nyomozzanak a parfüm után,és természetesen OTTHON HAGYTAK KÉT PICI GYEREKET!Az én 28 éves unokatesóm nem tenné ezt meg nekem,igaz?Szerencsés az a lány és örülhet,hogy ilyen unokatesói vannak." na ezt ha valahogy így megfogalmazod,akkor anyud majd beszélni fog a drága 28 éves unokatesóddal,hogy esetleg máshogy kéne csinálni a dolgokat..vagy ugyanezt a dolgot elmondod annak a 28 éves kis r.b.ncnak,aki téged csicskáztat.És akkor majd rájön,hogy mennyit hibázott...
az Árkádos dolog tényleg így volt.Tényleg két gyereke van unokatesóméknak.Unokaöcsém 3 éves múlt,unokahugom februárban 1 éves lesz.Mindketten elaludtak ÉS UNOKATESÓMÉK 8 ÓRAKOR BEMENTEK AZ ÁRKÁDBA A PARFÜMÖMÉRT NYOMOZNI...na??^^:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!