Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? Már 2x elváltam, és még csak 28 éves vagyok. Egy nő barátommal részegen összeházasodtunk, és utána úgy döntöttünk, érvénytelenítjük a házasságot..Ti mit tennétek most a helyemben?
Na ez az év legfurcsàbb kérdése.
Azt mondtad,elvàltàl,közbe meg nem?
Ilyet nem is lehet.
Elvàlàshoz mindkettötöknek szüksége van alàiràsra,megkell jelenni a birosàgon....
Részegen nem is hàzasodhatsz össze,max ha csakhanem Britney Spears vagy.....
Jo hülyeséget zagyvàltàl össze!
Még a hülye is tudja,hogy csak ugy dugiba nem lehet elvàlni,részegen meg gondolom nem engedett senki hàzasodni.
Tanuk hànyan voltak?12-en???????????????
Vagy ha igazat irsz,akkor a pàrod egy nagyon buta liba...
De nagyon...
Nem lehet csak úgy egyik napról a másikra összeházasodni. Legalább egy hónapot, de azt hiszem 3-at kell várni előtte, és egy csomó papirmunka. Márha nem Las Vegasban estetek be egy kápolnába.
Aztán a házasságot sem lehet csak úgy érvénytelenittetni. És ha megcsináltad volna, akkor kapott volna a nő is erről határozatot. Mivel nem kapott, igy tudnia kell, hogy még házasok vagytok.
Úgyhogy szerintem ez egy kamu kérdés.
Melyik orszàg?
Én màr egyéve vagyok azon hogy férjhez mehessek,külföldön nem is lehet,hacsak hanem minden papirt beszereztél,és nem csak sima papirokat,hanem mindet leforditva,és hitelesitve a minisztöriumban...
Gondolom részegen nem volt minden a kezedben.
És hamis!
Tanu is kell minden eskühöz,szoval minimum 2!
Ez is csak hazugsàg töled!
Föleg ha elvàltàl 2-szer is elötte,akkor bizony mégjobban felülvizsgàljäk az ügyedet,tehàt kamu,kamu kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!¨
Bàr jo lenne ha az orszàg nevét elàrulnàd,plussz hivatal,lehet még én is jobban järok ha oda utazok pàrommal megesküdni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!