Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Örülnék ha segítséget kaphatné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnék ha segítséget kaphatnék az alábbi problémámra. Érdemes nekem vele maradni?

Figyelt kérdés
Én jelenleg a 10 hónapos kislányommal gyeden vagyok.56 ezer a gyedem amit apukám kiegészít (150-re) zsebből (ő egyben a munkaadóm is egyébként) emelltt vannak negyedéves maszek pénzeim is. Én mindent leadok a közösbe. A férjem 50 ezret ad haza, mert ő is a szüleinek dolgozott de mivel már ott nincs munka, továbbra is oda jár ennyiért. Hiába mondom hogy mennyen máshova, de ő még soha nem dolgozott sehol, önbizalma sincs a szép anyósomék a "földbe döngölték" ők irányítják, csak a férjem nem veszi észre, meg egyébként is azok az Istenek, Szentek neki. Minden nap reggeltől-délutánig ott van, mintha dolgozna.
2012. jún. 6. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
itt az lenne a megoldás, ha elköltöznétek jó messzire anyóséktól. vagy tényleg mehetne a férjed gyesre inkább.
2012. jún. 7. 03:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Igen,lehet,hogy csak anyagi oldalát írtam le a problémának,de az érzelmi része is hasonló.A férjemet nem tudnám helyettem gyedre "küldeni",mivel se pelenkázni se etetni nem tud.Egy perc nyugtom se lenne mivel egyszerűen nem tud mit kezdeni a kislányával.Ő azt mondja,majd ha nagyobb lesz akkor...Amikor megkérem,hogy vegye át egy kicsit,érzem,hogy alíg várja ,hogy visszaadja,pedig egy majd 11 hónapossal már sokat lehet játszani.Ő dolgozni máshová nem akar menni és nem is fog.Tisztelni se igazán érzem,hogy tisztelne,az édesanyámmal pedig egymást egyenesen gyűlölik egy csúnya veszekedés óta ami 1 hónapja volt.Engem valószínűleg csak kihasználnak ő is és az anyósomék is.
2012. jún. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!