Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a férjem megcsal, az csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem megcsal, az csak az én hibám lehet?

Figyelt kérdés
Főzök, mosok, takaritok mire hazaér, mindig meleg vacsi fogadja, "jó" a kapcsatunk, adok magamra, hamarosan születik a pici fiúnk! Ugy érzem, legalábbis igyekszem tökéletes feleség vagyok! Vagy mégsem?
2012. jún. 5. 16:42
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Legjobb barátom, a szerelmem,a lelki társam, akivel jó együtt lenni, együtt nevetni, sétálni, kicsit bohóckodni akiben megbízom és egy fordítva is igy van/volt?
2012. jún. 6. 09:30
 32/37 anonim ***** válasza:
35%

Igen funkcionálásról beszélsz, amikor azt mondtuk, hogy mondj néha nemet is akkor a lerészegedést említetted. Nem erre gondoltunk. Véleményre, eszmei nemre gondoltunk.

Semmi szó nincs arról, hogy társ, barát...

Igen az én férjem ma is a legjobb barátom,akivel mindent megbeszélhetek. Aki tudja hogyan nevettessen meg 1 perc alatt ha bőgök, vagy ha nagyon mérges vagyok. Akiben soha nem kételkedtem és ő se bennem.

Akivel nagyon sokat nevetünk hiszen anélkül csak taposómalom az élet.

A szex nemcsak azért jó, mert orgazmusunk lesz, hanem azért mert egy hatalmas játék,amit újra és újra ki kell találni nap mint nap. És ebben (is) partnerek vagyunk.

A te leírásáodból 2 funkcionáló ember jön le. A fizikai része. Semmi szellemi

2012. jún. 6. 09:55
 33/37 anonim ***** válasza:
83%
jajjjjjjjjjj,mennyetek már ezzel a sok tökéletes párkapcsolattal!!a kérdező nem arra kíváncsi hogy milyen meséd van.Ő a valóságban él.Ha belenéznénk ezekbe a tökéletes kapcsolatokba igazán csak nem ez jönne le.Már bocsika.
2012. jún. 6. 13:02
 34/37 anonim ***** válasza:
39%
Hidd el kérdező!bármilyen jó lelkitárs,szerető,vagy bármi leszel akkor is félre fog járni mert pasi.undorító minden férfi mert minden nőt megkefélne ha tudna.
2012. jún. 6. 13:05
 35/37 anonim ***** válasza:
20%
kedves el.őző, azért mert te csak ilyenekkel találkoztál, nem kéne általános véleményt alkotni. Arrólnem is beszélve, hogy a statisztikák szerint több nő csalja meg a házastársát mint férfi. Pedig a nők inkább titkolják még statisztika készítésnél is, mint a férfiak.
2012. jún. 6. 13:09
 36/37 A kérdező kommentje:

Nem láttok bele ebbe a házasságba, nem tudod hogy megy igy! nem is kioktatást kértem!

Jól ismerem a férjemet, tudom mit hogyan kell kezelni, és mire kell nemet mondani!

Mivel mindent megosztunk egymással meghallgatjuk egymás véleményét és együtt tudunk dönteni, igy jelen esetben nincs szó a "nem"-ről!

Látszólag tökéletes a házasság, az hogy a férjem miért lépett félre, az még számára is rejtélyes, főleg hogy nem tud rá magyarázatot adni! Véleménye szerint, tökéletes a házassága, boldog! Nem tudja, de valami hiányzik az életéből, ezért tette!

Én ugy gondolom innentől nem az én saram

2012. jún. 6. 13:44
 37/37 anonim ***** válasza:
Végül mindenről írtál ami fontos. Innentől kezdve vagy kiszeded belőle mi a baja, vagy nincs semmi baja, csak másik luk is kell neki. Van egy pár ilyen pasi, de általánosításba ne kezdjünk, mert az csak beszűkültséget árul el. Neked tiszta a lelkiismereted, tehát a kérdésedet te magad válaszoltad meg. További kérdés, hogy szereted e annyira hogy küzdj érte, meg a közös jövőtökért, vagy felállsz és továbblépsz. Persze ez egy születendő gyermekkel igen nehéz. Én amúgy annó egy olyan pasival jöttem össze akinek terhes volt a felesége, de ott az volt a szitu hogy semmi nem működött, próbáljuk meg gyerekkel helyrehozni. De látom nálatok nem ez a helyzet, tehát ezt kipipálhatjuk. Talán jó dolgában nem tudja mit csináljon. Ha megérzi hogy elveszíthet akkor lehet hogy leesik neki a tantusz. Én egyébként nem hiszek abban hogy az a pasi félrelép aki otthon tökéletesen boldog(persze amennyire emberileg lehet tökéletesen boldognak lenni). Aztán lehet, hogy nincs igazam. Kár, hogy tömegében nők válaszltak, mert a pasik sokkal többet tudnának neked segíteni, mi zajlódhat a fejükben, szívükben egy ilyen szituban.
2012. jún. 6. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!