Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem megcsal, az csak az én hibám lehet?
Hát nézd, ezt legalább tisztáztad: a tükörbe tudsz nézni, rá meg nem lehet. Tehát önvádaskodásnak nincs helye.
Hogyan tovább?
Nem értem azt, hogy amikor valaki azt mondja, hogy "mindent megtettem", akkor utána miért csak házimunkák vannak felsorolva?
Férfi vagyok és a fontossági listán eléggé hátul áll az, hogy mennyit főz vagy takarít a párom. Ha ez lenne az igényem, akkor lenne bejárónőm.
Tudod a hapsik általában nem szeretik,ha egy nő "mindent megtesz". Az önálló gondolkodású, véleményű nőket szeretik, akik bizony néha nemet mondanak, néha durcásak és néha védelemre szorulnak.
Te "mindent megtettél" ami szerinted kellegy tökéletes feleséghez. Amit egy férfielvár a jófeleségtől, az biztos nem első helyen a takarítás és a meleg vacsora
Én pedig a "nem teszek meg mindent" feleség vagyok, de 25 éve házas.
Nem, a férfiaknak nem takarítónő kell. társ kell. egyenrangú. önálló véleménnyel és szabad akarattal.
És igen,nagyon fontos az ágy. Nekem is. Soha nem lennék együtt valakivel akivel nem fantasztikus az ágyban még sok-sok év után is.
# 17
Egyet kell értsek. Soha nem értettem és sajnáltam azokat a mártír nőket, akik munka-gyermeknevelés mellett még a házimunkát is egymaguk bevállalták, utána meg erre hivatkoznak.
Egy férfi előbb rúg bele egy cseléddé (és most nem bántani akarom tényleg a belüket is kidolgozó nőket) degradálódott, jóindulatú nőbe.
Kérdező, nagyon sajnálatos, ami Veled történt, de szerintem nem tudtad volna sehogy megakadályozni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!