Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a férjem megcsal, az csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem megcsal, az csak az én hibám lehet?

Figyelt kérdés
Főzök, mosok, takaritok mire hazaér, mindig meleg vacsi fogadja, "jó" a kapcsatunk, adok magamra, hamarosan születik a pici fiúnk! Ugy érzem, legalábbis igyekszem tökéletes feleség vagyok! Vagy mégsem?
2012. jún. 5. 16:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem két ember hibája,csak azé aki fére kufircol,mert nem bír magával!!!!hogy lehetne már ez a másik hibája.ébredjetek már fel!!!!mit véditek a pasit?!ha gondja van mondja el a párjának,ha nem tudják megoldani váljon el,de ne keféljen félre.hányok az ilyen pasiktól!!
2012. jún. 5. 17:12
 12/37 anonim ***** válasza:
8%
Bezzeg ha nő kufircol félre, akkor a férfi nem ad meg mindent.
2012. jún. 5. 17:14
 13/37 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom megtettem minden tőlem telhetőt, sosem bántottam meg, sosem néztem rá más pasira, sosem hívogattam hogy pont most hol van! Sokat csalódtam, és mikor megismertem őt, úgy éreztem ő az igazi, mindaddig igy is volt míg össze nem házasodtunk és várandós nem lettem! Nem tudom hogy mit tehetnék még, vagy mit kellett volna másként tenni! Minden lehetőt megtettem, amit egy tökéletes feleségnek meg kell tennie élete párjával szemben!
2012. jún. 5. 17:15
 14/37 anonim ***** válasza:
70%

Hát nézd, ezt legalább tisztáztad: a tükörbe tudsz nézni, rá meg nem lehet. Tehát önvádaskodásnak nincs helye.

Hogyan tovább?

2012. jún. 5. 17:20
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
11-es vagyok!én is megtettem mindent.2 kisgyerek mellett 3 műszakban dolgoztam,minden külsős segítség nélkül.De a volt páromnak kényelmesebb volt kefélni a munkatársnőjét mint engem hazavárni a munkából.Pedig én is megtettem mindent és rendbe tartottam a lakást,gyermekeket.Sőt!!!!!!!!!!gondoztam a halálos beteg édesanyját is!!!Az ilyenek szemetek!!!!ha megcsal válj el!!!
2012. jún. 5. 17:20
 16/37 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem azt, hogy amikor valaki azt mondja, hogy "mindent megtettem", akkor utána miért csak házimunkák vannak felsorolva?

Férfi vagyok és a fontossági listán eléggé hátul áll az, hogy mennyit főz vagy takarít a párom. Ha ez lenne az igényem, akkor lenne bejárónőm.

2012. jún. 5. 17:42
 17/37 anonim ***** válasza:
49%

Tudod a hapsik általában nem szeretik,ha egy nő "mindent megtesz". Az önálló gondolkodású, véleményű nőket szeretik, akik bizony néha nemet mondanak, néha durcásak és néha védelemre szorulnak.

Te "mindent megtettél" ami szerinted kellegy tökéletes feleséghez. Amit egy férfielvár a jófeleségtől, az biztos nem első helyen a takarítás és a meleg vacsora

2012. jún. 5. 17:50
 18/37 anonim ***** válasza:
62%
ja persze.kedves férfiak!!!!!ami nektek kell,az az hogy hogyan szopik és hogyan kefél a nő!!!!nektek nem feleség kell hanem kúrva!!!!!!!!!!ezer bocsika.én is a" mindent megtettem feleség voltam"!!!!!!!!!
2012. jún. 5. 17:53
 19/37 anonim ***** válasza:
58%

Én pedig a "nem teszek meg mindent" feleség vagyok, de 25 éve házas.

Nem, a férfiaknak nem takarítónő kell. társ kell. egyenrangú. önálló véleménnyel és szabad akarattal.

És igen,nagyon fontos az ágy. Nekem is. Soha nem lennék együtt valakivel akivel nem fantasztikus az ágyban még sok-sok év után is.

2012. jún. 5. 17:58
 20/37 anonim ***** válasza:
83%

# 17

Egyet kell értsek. Soha nem értettem és sajnáltam azokat a mártír nőket, akik munka-gyermeknevelés mellett még a házimunkát is egymaguk bevállalták, utána meg erre hivatkoznak.

Egy férfi előbb rúg bele egy cseléddé (és most nem bántani akarom tényleg a belüket is kidolgozó nőket) degradálódott, jóindulatú nőbe.

Kérdező, nagyon sajnálatos, ami Veled történt, de szerintem nem tudtad volna sehogy megakadályozni ezt.

2012. jún. 5. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!