Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem megcsal, az csak az én hibám lehet?
2012. jún. 5. 18:03
"a persze.kedves férfiak!!!!!ami nektek kell,az az hogy hogyan szopik és hogyan kefél a nő!!!!nektek nem feleség kell hanem kúrva!!!!!!ezer bocsika.én is a" mindent megtettem feleség voltam"!!!!!!"
Úgy tűnik, hogy még nem tetted túl magad a saját csalódásodon. Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
2012. jún. 5. 18:06
Az a "férfi" (más esetben nő), aki azt hiszi, a házasság az ő -sok esetben kimondatlan- elvárásairól szól, sosem lesz elégedett. Az ilyennek nem kell házasodni, senki nem kényszeríti rá. Maradjon meg anyukája mellett, verje a fenekét a földhöz ha valami nem tetszik, anyuci meg körbesimogatja a kis okos buksiját. Ne tegyék tönkre más ember életét. Hisztizzenek a felnőtt játszótereken -játékterem, kupleráj, kocsma- van belőle elég. Csak ne nyomorítsanak meg feleségeiket, főleg ne, ha épp az ő gyermeküket várja, vagy már neveli. Házasságot pedig érett, felelősségteljes emberek kössenek, akik tudnak és akarnak is házas emberként élni.
2012. jún. 5. 18:06
Ja, persze, meg láttad, micsoda csúnya közlekedési balesetek történnek? Az is mind a te hibád! :D
2012. jún. 5. 18:20
Kérdező! És most mit akar a férjed? Válni? Vagy mégis melletted maradna? Írhatnál.
2012. jún. 5. 18:23
Biztos hogy a te hibád is. Én nő vagyok, de soha nem gondolnám hogy a páromnak arra van szüksége, hogy főzzek mossak takarítsak, és minden nap meleg vacsival várjam. Kár,hogy ezek kerültek előre, mert ettől sokkal fontosabb, hogy igazán társa légy, legyen önálló véleményed, nem csak egy bábu légy aki meg akar felelni egy bizonyos elvárásnak. Ez unalmas, és egy jó párkapcsolat soha nem erről szól. Persze nem tudom a részleteket, de ismerek személyesen olyan nőket akik saját állításuk szerint mindent megtettek a férjükért. Hát az a minden csak az ő szempontjukból volt minden, mert amúgy édes kevés, beszűkült látásmódú minden volt. Nem csoda hogy otthagyták őket. Üljetek le beszélgetni, de úgy igazán. És ne azzal kezd hogy te mindent megtettél, hanem türelmesen hallgasd végig a férjed, hogy mit érez, mi bántja. Nem hiszek az ilyen dumákban hogy pasi, és akkor a farka vezeti. Igenis a pasik is emberek, és nagyon sok múlik ám azon hogy a feleség mellettük mártír, vagy társ, és izgalmas egyedi jellem. Van egyébként olyan is hogy simán nem illetek össze, de azért sok mindenen lehet javítani ha akartok.
2012. jún. 5. 19:21
Ha a férjed megoldást keresett volna, akkor leül veled megbeszélni a problémáit. Ő mást keresett. 37 éves férfi meg már tudja, miből lesz a gyerek. Még a kifogása is butaság. Mikor lett volna elég lassú neki a tempó? 70 évesen már oké?
2012. jún. 5. 19:43
Nem vagy hibás. 35/f Unta a jó dolgát. Sajnálom a helyzeted!
2012. jún. 5. 19:51
29/37 A kérdező kommentje:
Ha egy picit is végig gondoltátok volna a kérdést, nem csak a házimunkáról szólt az egész! A mindent megteszek feleség szóban benne van a szexuális életünk ami mindennep van. De ha én nem csinálok meg itthon semmit, más sem fogja, ő "szereti" a rendetlenséget! És ez egy normális otthonban nincs! Csak szeretnék egy kellemes otthont megteremteni ahová ha haza jövünk nem disznóólba, hanem egy igazi, meleg kényeztető otthonban, ahol egy karnyújtásnyira van a sör, a tv, az újság, az asszony akivel szexel. Ha ugy van, mondok a férjemnek nemet is! kell is hogy mondjak nemet! Eljár a haverjaival focizni meg sörözni, menjen, nem tiltom el! De a lerészegedést nem engedem! Mindketten egyenrangúak vagyunk! Mindkettőnknek vannak beleszólásai egymás dolgába, meghalgatjuk egymás verzióját vagy elfogadjuk vagy érvelünk ellene!
Szóval akik azt írták, hogy nem egy cseléd kell a férjemnek, kijelentem nem is ugy viselkedem, van nekünk életünk is, élünk szexuális életet, ugy élünk mint átlag "boldog" (én részemről az volt) férj és feleség.
a kapcsolat lelki oldaláról még mindig nem esett szó. Oké, a fizikai megvan, tiszta a lakás, van szex.
De mint TÁRSAK, hogy funkcionáltok?
Mert a bejárónő+szexpartner önmagában kevés.
2012. jún. 6. 09:26
Kapcsolódó kérdések: