Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy kellene ezt kezelnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene ezt kezelnem?

Figyelt kérdés
A férjemmel nem igazán voltunk jól az utóbbi években.Gondolok itt a teljes elhidegülés,szexmentes élet és ehhez hasonlók.Most a helyzetünk úgy néz ki ő talált magának valakit és elakar költözni.De....mivel van egy kisfiunk és míg én nem találok egy normális munkát addig nem tudom fent tartani a lakást meg magunkat addig megbeszéltük marad.Nem élünk otthon,tehát itt csak magamra számíthatok.Na nem is ez a lényeg,hanem azt akarja,hogy majd megy csajozni addig is amíg ez a különköltözés nem áll fenn.Nem akarom szabályozni nem is tudom...de nagyon rosszul esik!!Aki volt ilyen szituációba,hogy működött a dolog?Igen,tudom olyan mintha lakótársak lennénk,de mégiscsak a férjem!Mert ha külön lennénk biztos nem zavarna ennyire!
2012. jún. 5. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Te nem tudod fenntartani egyedül az életedet, te vagy őrá szorulva, úgyhogy ennyi. Már rég nem vagytok egy pár. Ha annyira zavar, add be a válókeresetet, és akkor már nem lesz a férjed.
2012. jún. 5. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát én biztos bármilyen munkát elvállalnék, nem csak normálisat, aztán lépnék is.Vagy kiraknám a pi§§§§ba.
2012. jún. 5. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
"Nem élünk otthon," Akkor hol éltek? Ha most a férjed tart el benneteket, akkor neked kell tűrnöd. Jelenleg nem dolgozol?
2012. jún. 5. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Persze, kiraknád a a fenébe, milyen jogon? a ház fele fele a nőnek nincs joga csak úgy kirakni,(hacsak nem saját tulajdon) nem is értem miért evidens hogy a nő marad a házban...őt is ki lehetne rakni.
2012. jún. 5. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Naná, hogy a nőt is ki lehetne rakni, de akkor a faszi ne dugni járjon, hanem az oviba a gyerekért!!!Mert tudod az is fele-fele!
2012. jún. 5. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Mármint külföldön élünk.De dolgozok,csak nem keresek annyit,hogy mindent ebből a fizetésből fedezni tudjak.
2012. jún. 5. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
És te honnan veszed, hogy az oviba nem jár a gyerekért? :) talán ismered a kérdésben szereplőket? olyanból vonsz le következtetést amit nem tudsz.
2012. jún. 5. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy, hogy hogy ment tönkre a kapcsolatotok... Ugyanis elhidegülni nem egyik napról a másikra szoktak, épp ezért a legtöbb ilyen elhidegülős történet jó véget is érhetne/érhetett volna. Ha a gondok kezdetekor észbe kaptok, és próbáltok javítani rajta, akkor nem lenne ilyen probléma. Ez nem szemrehányás akar lenni, inkább egy kérdés: tettetek valaha is azért, hogy ez az egész ne így süljön el? Mert ha egyikőtök se, akkor igyátok a levét. Ha tettél volna érte, de a férjed nem volt ebben partner, akkor valahogy fel kell dolgoznod, hogy ennek vége, a fiad kedvéért.

Mivel nincs más választásod, annyit tehetsz, hogy végiggondolod, hol lettek a dolgok elrontva, beletörődsz, hogy vége és hogy menthetetlen a dolog. Gyűjtögeted a pénzt és vársz. Sajnálatos helyzet.

2012. jún. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!