Hogyan kéne kezelnem az ilyen helyzetet?
amikor vendégségbe jön hozzánk valaki azt nagyon utálom.
azt még jobban,hogy általában csak úgy beállítanak a rokonok a gyerekkel,de előtte ide se szólnak.
ez még nem is lenne baj,de engem mindig "megtalálnak."
direkt becsukom az ajtót,mert általában anyuhoz jönnek,de persze hozzám is benyitnak se szó se beszéd,és a kis gyerekük nem hagy békén,mindig ki kell találnom valamit,hogy kimenjen,ott akar maradni,játszani a gépen,tudom így első hallásra én vagyok gonosz,de nagyon rossz gyerek,nem fogad szót,rendetlen fura szokásai vannak,egy szóval neveletlen,van hogy 2-3 órát azért vannak nálunk mert nem bírnak vele,hogy menjenek már haza.
én szabadnapjaimon örülök,ha végre magam lehetek a kis kialakított szobámba,erre mindig jön valaki aki megzavar,és ami a kérdésem lényege,hogy nagyon ideges leszek olyankor,és ezt hogyan tudnám kezelni. nem vagyok visszahúzódó vagy ilyesmi,csak ha én vendégségbe megyek tudok viselkedni.
Hívatlanul beállítani valóba parasztság. De ez van. A legegyszerűbb, ha lemész köszönni, majd elnézést kérsz, nem vagy jól, fejfájás, akármi és ledőlnél, amit az előző is írt. Ha meg felmenne a gyerek, megkéred szépen, hogy hagyjon. ha nem hallgat rád, megkéred az anyját, hogy szedje le rólad.
Én szeretem a gyerekeket, de néha valóban "sokak" tudnak lenni...
a rokonok ne csak addig legyenek rokonok, amíg mi akarunk tőlük valamit...
Ha megtisztelnek a látogatásukkal, akkor menj le,és barátkozz velük.
A mi kisrokonaink még a küldött sütit se köszönik meg évek óta, de bezzeg a "kis kialakított lakásukba" jól jönne a pénzünk a végtörlesztéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!