Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hogyan kene kezelnem a helyzetet? (peniszmerettel kapcsolatos)
Van egy regi lany ismerosom, akinek tetszem... neha osszejarunk par ismerossel es ott szoktunk idonkent talalkozni.
A tarsasagban van egy srac, akinek eleg erdekes a stilusa, szeret mindenkinek beszologatni, neha tenyerbemaszoan bunko tud lenni es ennek a lanynak is szokott (szerinte) vicces szexualis utalasokat tenni, amiket a lany ugy probal leszerelni, hogy visszavag valamilyen peniszmeretes beszolassal, hogy peldaul ugysem lenne a fel fogara sem eleg a srac!
En meg nagyon nem vagyok elegedett az intim meretemmel, kicsinek tartom es termeszetesen emiatt nem merek kozeledni a lanyhoz...
Ezek szerint ennek a lanynak tenyleg ennyire fontos a meret? Hogy kene kezelnem ezt a helyzetet?
Neha az az erzesem, hogy mar sejti, hogy azert vagyok felenk es zarkozott, mert elegedetlen vagyok a meretemmel... de ha ilyen nyiltan viccelodik ezzel, akkor mi tortenne, ha osszejonnenk es megtudna, hogy nekem mekkora? Engem is kinevetne, vagy utana ezzel cikizne? Mit kene tennem? Mi a velemenyetek az egesz helyzetrol?
Told le a gatyádat és kérdezd meg tőle mi a véleménye róla.
Legjobb ha kezébe nyomsz egy űrlapot péniszméretes kérdésekkel.
azért csinálja, mert a srác bunkó
ha nem csinálod ezt, nincs miért aggódnod
Szerintem csak az a bunkó tagot akarja lekoptatni :D
Szóval semmi gáz :D
Am meg a méret nem minden :D
Nyugi!
1. nem a méret a lényeg, hanem hogy tudd használni az ágyút
2. a nők sok mindent mondanak, amit maguk sem gondolnak úgy valójában: ez esetben, a fél fogamra se elég farok azt jelenti, hogy a kicsi pénisz sokkal jobb, csak tudja használni a srác
3. lerázza azt a barmot, aki beszólogat ezzel a szöveggel hárítja el, vagyis te jobb vagy annál a baromnál ezerszer
Hajrá és sok sikert a csajnál!! :)
Igen, ha a pasik penisz meretet emlegetjuk, az azert van, mert tudjuk, hogy azzal lehet "utni", olyannak en nem mondom, akit kedvelek.
Nyugodtan kezdemenyezz, mert ezt o se gondolja komolyan.
s akkor azt vegyem bóknak, amikor egy ány, aki sosem látta az intim méretemet azt mondja: "te egy jó nagy fa... vagy"
ez bók?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!