Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Titeket milyen érzéssel tölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket milyen érzéssel tölt el, ha párotok felnéz az exére?

Figyelt kérdés

Van egy párocska. Nevezzük őket Nórinak, és Szabinak. (tudom, nagyon beteg vagyok, de próbálom valahogy szemléltetni. De akár fordítva is megtörténhet. Minden szép és jó, házasság, boldog együttlét.

Aztán Szabi meghülyül, megcsalja Nórit, aki persze rögtön kidobja a férjét. Szabi meg sem próbálja megoldani a dolgokat, úgy dönt, hogy jobb ez így mindkettőjüknek. Beadja a válópert. Nóri szereti még Szabit, de nem erőszakoskodik ő sem.

Aztán idővel Szabi talál magának egy nőt, akivel kapcsolatot kezd. Eközben mit sem tud Nóriról.

Idővel azonban rájön, hogy Nóri nagyszerű nő volt, és nem érdemelte meg ezt a bánásmódot. Nóri annak idején nyugodtan kezelte a helyzetet, vissza is fogadta volna Szabit, aki nem ment vissza hozzá.

Elkezd Nórira felnézni, és magasztalóan beszélni róla a jelenlegi párja előtt. Nem amolyan "fúdejócsaj" dolgokat, hanem olyanokat, hogy milyen nagylelkű, őszinte, jóságos.

Nektek ez hogy esne? Bántana titeket, hogy így tekint az exére? Félnétek attól, hogy esetleg megbánhatja még a válást?

Köszönöm!(életből vett példa, de nem az enyém)

2012. jún. 4. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Már megbánta:)
2012. jún. 4. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bántana. Elmondhatatlanul. Hiszen az új partner igazából mit sem tehet az előző kapcsolat végeszakadásáról.

És valóban, ha így beszél az exről, már megbánta a válást (hiszen csak minimális erőfeszítésen múlt volna, h helyrehozzák a kapcsolatot, valszeg erre mindkét fél rájött már.)

2012. jún. 4. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Hm, igazabol szerintem mar megbanta. Es nem kizart, hogy fog meg kezdemenyezni.

Nalunk egyebkent kb pont ez a sztori, annyi a kulonbseg, hogy nem dontam ki a ferjemet, hanem osszekaptuk magunkat es mindent beleadtunk. Szoval erdemes megprobalni. Kopp-kopp.

2012. jún. 4. 22:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Családban történt az eset, de az az érdekes számomra, hogy "Szabi" kezdeményezhetett volna, de mégsem tette. Első komoly kapcsolata volt "Nóri" és talán megijedt, hogy többé nem lesz más nője...nem tudom. Egyébként nem tinik már, a férfi 30, a nő 26 éves. Másfél év járás, 1 év házasság után történt ez a dolog.

A nő tudtára adta a férfinak, hogy visszavárja, de ő azt mondta neki, hogy most nem tudja lekötni magát, idő kell neki. Erre fogja magát és egy év idő után becsajozik...

Bonyolultak a férfiak. :D (nekem legalábbis)

2012. jún. 4. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy szakítóok lenne nálam ha sűrűn magasztagatná az exet.

egy kapcsolat 2 emberről szól és ha ott lebeg köztük 1 3. árnya akkor mindig boldogtalan marad.

én addig nem kezdtem új kapcsolatot (3 évig) amíg túl nem voltam a régin. azt hiszem ha valakivel összejönnék, tartoznék neki annyival hogy ő legyen az egyetlen az életemben gondolati síkon is és ezt elvárom a partneremtől ugyanúgy.

lehet hogy Szabi már túllépett Nórin és bár tisztában van az elkövetett hibákkal meg a nő jó tulajdonságaival a jelennek él és a múlt csak amolyan tanulságként jön elő érzelmek nélkül.

2012. jún. 4. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Pótlék vagy.Nórival úgysem jön össze a dolog valószínűleg,de te másodhegedűs leszel csak az életében,akármit is csinálsz.

Hogy esne? K*rvasz*rul esne!

2012. jún. 5. 09:28
 7/8 A kérdező kommentje:

5/6: Ha az exemnek elismerem a jó tulajdonságait, az nem fogom folytonosan a jelenlegi párom fülébe duruzsolni.

Szerintem a csaj előbb utóbb ki fog törni, és otthagyj a pasit. Én biztos ezt tenném.

6/6: Mint mondtam, nem rólam van szó. :)

"Nóri" az unokanővérem, és "Szabit" is ismertem, elég jóban voltunk.

A közös barátaik mesélték, hogy mostanában mindig Nóri a téma, meg az ő nagyszerű jelleme. :) Még a baráti körben is, nem csak az új nő előtt.

Gonosz vagyok, de szorítok nekik, hogy újra összejöjjenek. :)

2012. jún. 5. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nori helyében nem fogadnám majd vissza, hiába kapar (ugy is az lesz a vége)
2012. jún. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!