Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek lesz valaha nyugtom?
Kedves kérdező!
Nekem van pár ötletem, hogy mit tudnál tenni, mert az én exfeleségem a váláskor rólam találta ki, hogy megvertem. Én sosem bántottam őt, de neki jól jött a gyerekelhelyezéshez, meg a vagyon megkaparintásához ez a hazugság. Az új barátja, akivel megcsalt meg szépen tanúskodott neki hamisan. Én sajnálom azokat a nőket, akikkel valóban megteszik a férjük, és szívesen segítek, akár privát üzenetben is, hogy mit tudsz tenni, mert magam bőrén tapasztaltam azt, hogy milyen lehetőségeik vannak a nőknek. Hidd el sok. És mivel a körülményekből azért le lehet vonni azt, hogy igaz vagy nem a történet, nálad azt látom hogy valóban az.
Első körben azt javaslom, hogy vegyél egy diktafont és vegyél fel mindent. Ha bármi történik azonnal kérj ellene távoltartást a rendőrségen, ha bánt, vegyél azonnal látleletet, de napokkal később, mert az gyanús, hanem rögtön. A hangfelvétel pedig alátámaszt majd mindent. Ez ugyan csak harminc napig véd, de kérhetsz bármikor újat, ha megint bántani akar. Aztán kamerázd be a házat, az is bizonyíték lehet. Ha nincs pénzed rá, akkor szerelj fel álkamerákat, bár azzal nem lesz bizonyítékod, de elriaszthatja. Ha a gyerekek előtt bánt, akkor az kiskorú veszélyeztetése, tehát azért is feljelentheted. De 30 napon belül. Vannak még lehetőségek bőven, de ezeket nem írom le, mert nem akarok olyanoknak ötletet adni, akik visszaélnének csak vele.
Figyelj tudom nem tartozik ide, de azért elmondom, hogy mi is ilyen cipőben jártunk..és hidd el találsz majd kiutat,
sajnos én nem tudok semmi jó tanácsot írni mert én vagyok a gyerek, de tényleg átérzem mert az apám is ilyeneket csinált anyukámmal..ő is ivott/iszik és gépezik is még mindig (habár tagadja)..minket is még a válás után is zaklatott és fenyegetőzött. anyukámnak nem egyszer ecsetelte, hogy hogyan fogja megölni őt, az anyukáját(vagyis mamámat) és végül engem. hát apa az ilyen?! elég sok húzása volt (pl.amikor megmondtam neki a véleményemet elkezdett szidni minket a telefonon keresztül). tényleg sajnálom, hogy nem tudok tanácsot adni, de remélem segíteni fog a tudat, hogy ha nekünk (végre) sikerült megszabadulnunk tőle, akkor neked is sikerülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!