Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek lesz valaha nyugtom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek lesz valaha nyugtom?

Figyelt kérdés
5 év együtt élés után elhagytam a gyermekem apját jó okom volt rá hisz folyamatos bántalmazásnak voltam kitéve. Minden pénzt elivott és elgépezett. Márciusban halálosan megfenyegetett hogy megöl ha elhagyom. feljelentettem a rendőrségen hisz baltával akart megölni. El is vitték de másnap kitengették mindezt a 3 éves kisfiam előtt csinálta. Azóta folyamatosan zaklat továbbra is több mint 14 feljelentés után is szabadlábon védekezhet. Már az itteni rendőrségnek is elege van belőle de a bíróság még semmit nem tesz. ülnek simán a babérjaikon. Ti mit tennétek?
2012. jún. 1. 10:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A családomat így is zaklatja sőt az összes ismerősömet és barátaimat is megfenyegette már! Tudom ha elmennék innen a családom következne! A gyermekem fél az apjától több mint egy hónapig óvodába sem mert menni mert félt h az apja elviszi. Így állunk mi! Mondhatnám úgy h mindenki tart tőle. Tudom h most is késsel szaladgál hisz majdnem egész Ócsa mellettem áll és folyamatosan kapom az információkat mikor merre jár!
2012. jún. 1. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig úgy elkap a harci ideg. :( Miért kell mindig megvárni, hogy tragédia legyen??? Más ügyekben 10-ed ennyiért is dobálják a távol tartási végzéseket, de a családon belüli erőszaknál meg mindenki (hivatal, rendőrség, gyámügy) csak vonogatja a vállát, hogy nincs mit tenni. Ja mert a baltával kergetés az olyan normális dolog. Nagyon sajnállak kérdező, remélem nem várják meg, míg tragédiába torkollik ez az egész. Mindenesetre ne mászkálj egyedül az utcán, többet sajnos nem tehetsz. :( :(
2012. jún. 1. 11:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyedül jó formán sehova sem megyek! Itthon is van mindig valaki hála az égnek nem maradtam magamra van aki segítsen még ha nem is a volt páromat tudják leállítani de nem hagynak magamra!
2012. jún. 1. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Eléggé csodálkozom rajta,hogy a rendőrségen nem csináltak semmit ugyanis ebben az esetben kérhettél volna eltiltó határozatot. Amennyiben azok után is tovább zaklatna akkor már börtönbe zárják. Egy ismerősöm is volt már hasonló helyzetben és ő csak így tudott megszabadulni a volt párjától.
2012. jún. 1. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem van pár ötletem, hogy mit tudnál tenni, mert az én exfeleségem a váláskor rólam találta ki, hogy megvertem. Én sosem bántottam őt, de neki jól jött a gyerekelhelyezéshez, meg a vagyon megkaparintásához ez a hazugság. Az új barátja, akivel megcsalt meg szépen tanúskodott neki hamisan. Én sajnálom azokat a nőket, akikkel valóban megteszik a férjük, és szívesen segítek, akár privát üzenetben is, hogy mit tudsz tenni, mert magam bőrén tapasztaltam azt, hogy milyen lehetőségeik vannak a nőknek. Hidd el sok. És mivel a körülményekből azért le lehet vonni azt, hogy igaz vagy nem a történet, nálad azt látom hogy valóban az.

Első körben azt javaslom, hogy vegyél egy diktafont és vegyél fel mindent. Ha bármi történik azonnal kérj ellene távoltartást a rendőrségen, ha bánt, vegyél azonnal látleletet, de napokkal később, mert az gyanús, hanem rögtön. A hangfelvétel pedig alátámaszt majd mindent. Ez ugyan csak harminc napig véd, de kérhetsz bármikor újat, ha megint bántani akar. Aztán kamerázd be a házat, az is bizonyíték lehet. Ha nincs pénzed rá, akkor szerelj fel álkamerákat, bár azzal nem lesz bizonyítékod, de elriaszthatja. Ha a gyerekek előtt bánt, akkor az kiskorú veszélyeztetése, tehát azért is feljelentheted. De 30 napon belül. Vannak még lehetőségek bőven, de ezeket nem írom le, mert nem akarok olyanoknak ötletet adni, akik visszaélnének csak vele.

2012. jún. 2. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj tudom nem tartozik ide, de azért elmondom, hogy mi is ilyen cipőben jártunk..és hidd el találsz majd kiutat,

sajnos én nem tudok semmi jó tanácsot írni mert én vagyok a gyerek, de tényleg átérzem mert az apám is ilyeneket csinált anyukámmal..ő is ivott/iszik és gépezik is még mindig (habár tagadja)..minket is még a válás után is zaklatott és fenyegetőzött. anyukámnak nem egyszer ecsetelte, hogy hogyan fogja megölni őt, az anyukáját(vagyis mamámat) és végül engem. hát apa az ilyen?! elég sok húzása volt (pl.amikor megmondtam neki a véleményemet elkezdett szidni minket a telefonon keresztül). tényleg sajnálom, hogy nem tudok tanácsot adni, de remélem segíteni fog a tudat, hogy ha nekünk (végre) sikerült megszabadulnunk tőle, akkor neked is sikerülhet

2012. jún. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!