Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek lesz valaha nyugtom?
én az az igazság nem szeretnék elköltözni innen mert itt él az egész családom. Igen valóban egy bolond klinikai eset. Azért valamennyire bízom a bíróságban mert több eljárás is folyik ellene remélhetőleg halmazatiba kaphat pár évet.
két hete könnyű testi sértésért és kiskorú veszélyeztetéséért jelentettem fel mivel a gyermekünket ittas állapotban és erőszakkal elvette tőlem az óvodánál holott nem viheti el a gyermeket rendőrségi papír és gyám papír van róla.
akkor ne bízzak az igazság szolgáltatásban? hogy lecsukják?
Jó ég! A gyerek mit szólt az ovodai inzultusnál? Nekem apám ivott, mikor gyerek voltam... bár nem volt durva velünk, de sikerült idegbeteg kamasszá válnom! 21 éves voltam mikor meghalt, és még vagy 10 évembe került, mire sikerült "lenyugodnom"... de nem vagyok egy nyugodt felnőtt sajnos.
Ócsa nincs messze Bp-től, lehet, hogy eljönnék onnan a helyedben legalább 1 évre. Bár azt meg kell tudakolni ,apukának mennyire van joga ez esetben tudnia a gyerek hollétéről, mert ugye normál esetben az apa tudta nélkül nem vihető a gyerek sehova.. de ez nem egy normális ügy sajnos. Védőnőt megkérdezhetnéd erről.
A családodat nem bántja? :o Azért gondolj bele hogy ha elköltözöl, a családodat faggatná hogy hova mentél. De ha még költöznél is, új helyen munkát találni nem túl egyszerű.
Egyébként én is Ócsai vagyok
Ez egy idegbeteg barom! Én is férfi vagyok, de a gyerek az "szent". Mellesleg egy nővel sem szabad így viselkedni, keressen magának megfelelő partnert a dühöngéseihez.
Nincsenek férfi rokonaid, akik leállítanák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!