Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köpköd mindenki a szeretőkre?
mert így van kit hibáztatni
ha jó a kapcsolatod úgysem lesz se neked se a másik félnek szeretője
ha az egyik félnek van akkor a szerető SZERINTEM kimondottan hasznos
nem egymás mellett szenvedtek pl 4-5 évet hanem a szerető hamarabb rövidre zárja az amúgy sem működő kapcsolatot
ez az én véleményem lehet rám köpködni
de ha valami nem megy nem kell erőltetni
Végig olvasgattam mit írtatok ide,sokan sokféle meglátást.
Igen szerintem is nem működik valami jól ha beleférkőzhet egy 3. Nem lehet csak a szeretőt hibáztatni hisz egy szeretnivaló fél is benne van ugye. Aztán ott van a jól elvagyok a meleg szmötyiben mint sem elváljak, közben nyafog hogy nem jó neki és félrelép. Nem egy férfit és nőt is ismerek így. Miért félünk mi emberek annyira a változástól?
Szóval szerintem egy 3. beférkőzésének állapotához 3 hibás ember szükségeltetik. De azt is hozzá tenném sok olyan házasságot ismerek ahol mindkét fél jó ember külön külön de együtt csak tönkreteszik egymást,ergo a kapcsolat nem működik és előbb utóbb jön valaki aki az egyiket megmenti , észhez téríti vagy csak kizökkenti az egyhangú mókuskerekéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!