Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köpköd mindenki a szeretőkre?
Én voltam szerető és szerintem azért "köpködnek" a szeretőkre, mert rettenetes érzés lehet ha valaki rájön, hogy a szerelme mást ölel, csókol, hogy hazudik a szemébe. És értelemszerűen nem kedveli azt, aki ehhez asszisztált. Ezen kívül az illető félti a családját, lehet, hogy rossz a kapcsolat, de az is lehet, hogy a problémák megoldódnának, ha a szerető nem kerülne a képbe és nem kínálna a félrelép félnek más alternatívát, "menekülést" a felelősség és a problémák elől. Amikor pedig egy házasság felbomlik és az csaló fél együtt is marad a szeretővel, akkor ott van a düh, a csalódás, a szenvedés, esetleg a közös gyerek, akinek csonka családban kell felnőnie.
Gondolom ezek miatt a dolgok miatt nehéz kedvelni a szeretőket.
Egyébként ennek a szép magyar szónak régebben nem "a gonosz harmadik" volt a jelentése, csupán annyi, hogy valaki, aki valakit szeret.
Két, hozzám közel álló nő is van, akik szeretőként kezdték a párjukkal, majd lett rendes kapcsolat, a pasik szakítottak az eredeti kacsolatukkal.
Nem köpködök rájuk, nem vetem a szemükre, ugyanúgy viszonyulok hozzájuk, de attól még, hogy jóban vagyok velük, megvan magamban a véleményem a dologról...
Miért ,szeretni kellene őket?
Azért mert foglalt férfivel kezdenek,és nem érdekli őket ,hogy esetleg szétrobbantanak egy családot?
Mert nem tabu számukra a nős férfi,és nem várják meg,,amíg elválik a férj?
Bocsi, de én nem tudom megérteni.Köpködni azért nem köpködök, bár lenne rá okom...:(
Nagyon sok függ a személyes tartástól is. Számomra úgy tisztességes a dolog, hogy először is nem takargatom a problémát és megteszek mindent, hogy megoldjam. Ha nem sikerül, nyíltan kimondom, hogy vége, és csak EZUTÁN vágok bele egy új kapcsolatba.
Természetesen meggyőződöm arról, hogy a másik fél szintén szabad, tehát nem hazudik se másnak, se nekem.
Az, pedog k*rvasokat elárul az emberről, ha biztosan tudja, hogy segít hülyére venni v.kit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!