Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, ha még szeretem?
Figyelt kérdés
Volt egy majdnem 4 éves zűrös kapcsolatom, a párom minden csúnyát megtett amit nem kellett volna, mégis imádtam. Gyerekünk is van, 20 hós kisfiú. Most ismét elkezdett másképp viselkedni, rengeteget veszekedtünk stb. Elköltöztem, majd később elküldtem. Visszajött. A békét hajtotta folyton, alku lett belőle. Azt is felrúgta. Nem találkoztunk egy darabig, majd aztán megbeszéltük, hogy rendben lesz minden ha akarja, erre ma reggel jött és azt mondta, ez így nem mehet és legyen akkor ennyi. Érthetetlennek találom, csak mert neki most olyan kedve van. Sajnos volt már ilyen máskor is, nem tartott tovább 1 hétnél. Én mindent megtettem, elmondtam hogy hajlandó vagyok tiszta lappal kezdeni, mégis ez lett.2012. máj. 22. 14:31
1/3 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben.Az első összeveszésnél megzuhantam.Aztán mikor ezt eljátszotta még ezerszer,a végén már hidegen hagyott.Megbeszéléseknél minden szép és jó volt,eltelt egy kis idő,megint hülye lett.Nem érdemes törnöd magad ha valaki idióta.És ez nem mehet éveken keresztül.
2/3 anonim válasza:
Jobban jársz ha hagyod hogy elmenjen és keresel valami olyan fazont, akinek te is fontos vagy, nem csak önmaga és az ő kis hangulatingadozásai, mert ezzel ő csak téged fog kikészíteni.
3/3 anonim válasza:
Vágd ki a férfit.
1 hos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!