Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Közös lakás / válás / zárcsere?
red4Me! Szerencsére azért vannak lehetőségeim. Pl. ha feleségem megkapná a kizárólagos lakáshasználatot, annak lenne egy díja, amit részemre kikéne fizetnie. Ez kb.1.5 -2 millió ft lenne. (lakástól függ)Ezután ha ez így még mindig megfelel feleségemnek, akkor minden hónapban fizet nekem un. többlethasználati díjat. (hisz használná az én tulajdonrészemet is)
Valahogy ezek a számok hallatán úgy érzem, hogy már mindjárt nem lesz feleségemnek kedve maradni a lakásban.
Világos, hogy mivel indoklod magadnak, szép döntés is. De nem akkro mikor kilóg a feneked a gatyából. Most még nem lóg, de pár éves tortúra és ki fog.
Minden férfi ismerösöm igy nyit, nagy mellénnyel lelépnek otthonról, fizetik az albérletet és szép csendesen lecsövesednek.
Nem mellesleg innentől kezdve a volt asszonyt semmi sem kényszeriti arra hogy megoldást találjon a te lakhatásodra, halálosan elvan a közös lakásban, az isten sem veszi rá, hogy eladja, kifizessen téged, stb, stb. Amit most albérletért fizetsz az kidobott lové, ugyanis a végén az lesz a válasz hogy te döntöttél igy.
Menjen ő el albérletbe, ne félj akkor jönne a hiszti. Miért lenne tök természetes hogy te mész?
Nem csak téged nem értelek, de már az asszonyt sem. Volt egy pasi akit szeretett, közös gyermeketek van és hidegen nézi ahogy feléled a pénzed. Azért annyi szolidaritás és gondoskodás még legyen benne nem csak magának akar jót hanem a lehetőségekhez képest neked is.
red4me. Köszönöm az aggódásod, igazán jól esik, hogy vannak még ilyen emberek. Nem akartam hivalkodó lenni, de szerencsére rendezett anyagi körülmények között élek, magas keresettel rendelkezek. Talán ebből is adódnak a gondok, hogy többet és többet akar feleségem. Jelenleg önszántamból fizetek lányom után 60 ezer ft tartásdíjat + ugye a hitel fele. Volt olyan év, hogy havi 120 ezer ft-ot fizettem neki. Ez neki nem volt elég, többet követelt. Ekkor mentem bíróságra, ahol abban a pillanatban levitték 60 ezer ft-ta az összeget.
Folyamatosan fellebbez, csak hogy folyamatosan elutasítják feleségem beadványait. Ebbe szépen lassan megbolondult. Nem tudja feldolgozni, hogy nekem még a válás után is szebb, jobb életem lesz mint neki. És akkor sajnos ez az elborulás eredményezi azt, hogy pl. láthatásomkor már nem nyit ajtót, vagy ráugrik az autómra mikor benne ül a lányom. (mint említettem ezekért a dolgokért lesz majd gyermekelhelyezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!