Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 éve elváltam, a 2 lányomat az exfeleségemnél helyezte el a bíróság.(tehát az anyánál) Én újra megnősültem, az exem is párkapcsolatban él. A napokban történt, hogy az exem élettársa kapott több névtelen emailt, amelyben valaki azt állítja, hogy a kisebbik lányom nem tőlem van. Ők most azt hiszik, hogy én küldözgetem ezeket az emailokat. Én a jelenlegi feleségemmel 3 éve boldog házasságban élek, és kb 100 km-re lakunk a gyerekeimtől (így hozta a sors, a munka stb...). Mind a 2 gyerekemet egyformán szeretem, soha nem tettem különbséget a kettő között, most mégis én vagyok a rossz, a szemét, hogy nem akarom a kisebbik gyerekemet. Nem tudom, hogy ki volt az aki ilyet állított, de ezek után mit tegyek? Komolyan gondolkozzak el ezen az emailon, hogy van e alapja, vagy hagyjam az egészet és örüljek, ha nem jelentenek fel az exemék zaklatásért?
Az a baj hogy nem tudod bizonyítani, hogy nem te küldted el azokat a leveleket. Szóval csak úgy tudnád az exed meggyőzni csak (ha már nem hisz a szavadban). Nem pont ilyen a helyzet de nagybátyám 3 évig pereskedett a gyerekért bele is őszült.
Szerintem ne idegeskedj ezen annyit, úgyis csak az számít, hogy szereted a két lányod és jelenleg boldog párkapcsolatban élsz, feleslegesen ne tedd tönkre az egészséged. Én hagynám az egészet. De amit leírtam csak az egyéni véleményem. A kérdésre igazából maximum egy jogász tudna megfelelő választ adni mi a legcélszerűbb. (ha esetleg van ilyen ismerősöd őt is megkérdezheted)
2012. máj. 21. 09:29
2/12 anonim válasza:
Azt meg lehet állapítani valahogy, hogy honnan mentek az e-mail-ok, és felelősségre kell vonni az illetőt.
2012. máj. 21. 09:30
3/12 anonim válasza:
Azèrt èn utàna jàrnék,van e valós alapja annak a levèlnek..Engem nem hagyna nyugodni
2012. máj. 21. 09:31
4/12 anonim válasza:
"most mégis én vagyok a rossz, a szemét, hogy nem akarom a kisebbik gyerekemet."
Miért nem akarod a kisebbik gyermeket? Ha jól értem de, akkor mi a gond?
Megmondod hogy nincs ilyen gondolatod, megmondod azt is hogy nem te küldözgeted a levelet és nagyon érdekel hogy ki az aki küldi.
Hova kellene ezt tovább bonyolitani (ha valóban nem te küldöd őket)?
Engem azért érdekelne ki küldi, egy sanszos apa vagy a párom, hirtelen ezek jutnak eszembe mint elképzelhető lehetőség.
2012. máj. 21. 09:32
5/12 A kérdező kommentje:
Ha jól értesültem a történtekről, akkor az egyik közösségi oldalra küldtek üzeneteket. Ezt nem tudom, hogyan lehet kideríteni, hogy ki küldte. De már elegem van azokból a dolgokból, ha valami történik az exfeleségemmel állandóan engem okol, engem hibáztat mindenért, pedig ő adta be a válást és nem én
2012. máj. 21. 09:35
6/12 anonim válasza:
A közösségi oldalakon meg pláne tudja az ember, hogy kitől kapta a leveleket. Mondd meg neki, hogy nevezze meg az illetőt, és majd te számon kéred rajta.
2012. máj. 21. 09:52
7/12 A kérdező kommentje:
A párom szereti a gyerekeimet! Nagyon jól bánik velük és az első perctől kezdve elfogadta őket, annak ellenére, hogy az anyjuk állandóan ellene hangolja őket. Jó a kapcsolata a lányaimmal és ő éretten kezeli a dolgokat.
2012. máj. 21. 09:52
8/12 anonim válasza:
A te helyedben azt mondanám szó szerint: Ha kétségeim lettek volna bármikor a kisebbik lányunkat illetően akkor apasági vizsgálatot kezdeményeztem volna és nem ilyen nemtelen eszközökhöz nyúlok, mit a névtelen levél például. Sajnálom, hogy ilyesmit feltételezel rólam, és annál okosabbnak hittelek, mintsem ilyen butaságoknak felülj. Miért csinálsz magadnak problémát feleslegesen? Talán nincs belőlük épp elég?- Na, valahogy így. Okosan, higgadtan, az ártatlanok nyugalmával.
2012. máj. 21. 09:54
9/12 A kérdező kommentje:
Nem árul el semmit a levélről, azt sem hogy mit írtak le benne, csak a lényeget mondta el, hogy azt állítják, hogy a kisebbik lányom nem tőlem van. Annyit mondott, hogy minek mondja el, hiszen én tudhatom, mert úgyis én írtam. Innentől kezdve nem tudok merre menni tovább, hogy ki lehetett az. Semmit nem mondanak csak vádaskodnak. Ebből már elegem van, teljesen felőről.
2012. máj. 21. 09:55
10/12 anonim válasza:
Bármikor utána lehet nézni honnan lett elküldve egy email. Ha mélyre ásol, IP alapján címet is le lehet kérni. Nem tudom milyen email szolgáltatót használsz, de leírom alapként a yahoo-t, innen elindulhatsz. Mail kinyitás után aktiválod a SHOW FULL HEADER opciót az adott mailen (csak az adott mailen). Meg fog jelenni egy csomó minden amit nem fogsz érteni, de nem is kell. Lekapsz a netről egy szoftot amit HEADER ANALYSTnek hívnak (sok van belőlük) a sok értetlenséget bemásolod és ellenőrizteted a szofttal. Megmutat mindent amit tudni akarsz, de a biztonság kedvéért több header analysten végigfuttatod. Vannak olyan verziók is, amelyek térképen is megmutatják mely szervereken és switcheken ment át az email. Meg kell kérned az exedet, hogy forwardolja neked a szóbanforgó mailt. Ne aggódj, a forward nem fog bekavarni mert téged csak a legelső IP cím érdekel, az amelyikről a mail küldték és írták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!