Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit akar még tőlem, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar még tőlem, miért keres meg néha?

Figyelt kérdés
4 éve elváltam a feleségemtől, én kezdeményeztem, de mindent megtett azért, hogy így legyen. Utána fél évvel én próbáltam békülni, de elutasító volt. Neki két éve van egy kapcsolata, családot is alapítottak, mégis újra és újra megkeres valami teljesen indifferens ügyben. Úgy, hogy minden közös ügyet lezártunk, nincs hitelünk, közös lakás, közös gyermek, semmi. Van, amikor két-három havonta keres, de legutóbb tíz hónapra eltűnt, majd megint felbukkant, valami régi könyvet akart visszaadni. Amire már semmi szükségem, nem is emlékeztem, hogy nála maradt. És ő rázott le, és van most egy párja, meg közös gyerek. Nem is húsz évesek vagyunk, én 42, ő 39.
nov. 25. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Dugni akar
nov. 25. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rájött, hogy az új párjával sem jobb, mint veled volt.

Persze, hogy nem, hiszen a kapcsolat egyik fele ugyanaz maradt: ő.

nov. 25. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy baj van a kapcsolataban és lelkizni akar,vagy hiányzol neki.
nov. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!