Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan felejtsem el azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt az e-mailt?

Figyelt kérdés

Van egy hotel, ahova nagyon szeretünk menni. Hétvégén is megyünk. Apám szokta leszervezni, hogy tudjak menni anyummal. A szüleim már régóta nincsenek együtt (még nem váltak el), apám egy másik nővel van együtt több éve.

1 órája meg átküldött véletlenül egy e-mailt nekem, amiben azzal az emberrel levelezett, akivel leszokta szervezni a foglalást. Beleolvastam, mert azt hittem, a mi foglalásunkról szól, de láttam, hogy nem arról van szó benne...ír benne a nőjéről is és hogy márciusban lefoglalt egy franciaágyas szobát abban a hotelben, ahova megyünk.

Nem akarom, hogy emiatt az egész hétvégém el legyen rontva, de egyszerűen nem megy ki a fejemből az, hogy apám és a nője ott vannak azon a helyen, ahova én is nemsokára megyek anyukámmal. Régebben, amikor még a szüleim együtt voltak, családostul mentünk, egyfajta hagyomány volt, hogy oda járunk, a mi közös helyünk volt. De azt nem gondoltam volna, hogy az új életét is odaviszi.

Hogyan felejtsem ezt el? Nálatok is történt hasonló "lebukásos" eset?

2012. máj. 9. 21:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Túlságosan felfújod a dolgokat.Képzeld...12 éves koromig egy gyönyörű család voltunk,gyönyörű házzal,kutyával,minden megvolt,ami csak kell,majd elváltak a szüleim.Hol egyiknél,hol másiknál voltam.Apámnak új barátnője lett,pár év múlva anyám is elkezdett ismerkedni.A ház üres volt,így apámék úgy döntöttek,hogy felújítják és odaköltöznek.Először én is így álltam hozzá,hogy milyen lesz az már,hogy oda jön a nőjével,pontosan abba a házba,ahol boldog gyerekkorom volt egy egész családdal.Végül elkészült,eljött az első ott töltött éjszaka,én is velük voltam és rádöbbentem,hogy milyen hülyeségeken görcsöltem,hiszen igaz,külön-külön de boldogok és én is az vagyok,az emlékek megmaradnak,viszont mindig jönnek az új élmények is.Ennek már 10 éve.Hagyd élni édesapádat is.Az "csak" egy hely,attól hogy mással is elmegy még semmi rosszat nem tesz...
2012. máj. 10. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy nem esik jól de fogadd el, hogy nem tehetsz ellene.

Próbáld más megvilágításban nézni a dolgokat.

Gondolom apukád azért megy oda az "új életében" is, mert fontos pillanatokat élt ott át, és kedves emlékek fűzik Őt is a helyhez. Tehát nem kell elkeseredni, mert az a hotel összefog kötni titeket mindig. Érezd jól magad a hétvégén.

2012. máj. 10. 18:05
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom így nézni a dolgokat.
2012. máj. 10. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!