Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhasználhatok e-mailt a tárgyaláson, ha a férjem nem tud róla?
Nem vagyok biztos benne. Hangfelvételt sem használhatsz fel, csak akkor, ha a beszélgetés elején közlöd a másik féllel, hogy készíted. Az e-mail az levél. Más levelét elolvasni a tudta nélkül: levéltitok megsértése.
Nem téged bírállak, félre ne érts, a szerintem hivatalos álláspontot próbálom meg leírni.
Viszont a fénykép úgy tudom elfogadott. (pl. nyilvános helyen készített, de mégis olyan, amiből egyértelműen látszik, hogy nem csak barátok.)
fel ám
mi ellenünk is felhasználtak e-mail, igaz ott a vagyonmegosztásnál voltak gondok
megcsalás meg ilyesmi nem volt
A megcsalás nem számit, a válást ettöl függetlenül kimondják, ha akarod. A mai gyakorlatban nincs olyan, hogy ki a hibás, más értelme meg nincs.
Ha viszont te belemászkálsz az email-jeibe, akkor azzal mgadat minösited, és adott esetben te kerülsz hátrányba - ugynis az ilyen indiszkréció LEGALÁBB akkora vétség házasságon belül, mint a megcsalás.
A vagyonmegosztásban sem számit, hogy valaki megcsalta-e a másikat, hanem csak az anyagi viszonok, illetve a magánvagyon az, ami alapján döntenek.
Nem,mert ahogy előttem is írták van egy olyan hogy "levéltitok megszegése"..
178/A.§ (4) "Aki magántitok jogosulatlan megismerése céljából hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Igen, sejtettem, hogy így van. Én nem is akarok mást, csak, hogy a bírónőt megnyerjem. Nincs vagyoni vita, a gyerekkel kapcsolatban szeretnék elérni egy-két dolgot. Pl. hogy ne vigye el már 1 évesen, meg ilyenek. Semmi komoly, csak gondoltam, hátha ez is egy eszköz.
Ha a jelszavát ő adta meg, akkor sem számít? Van egy sms-em, amiben ő maga adja meg a belépési adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!