Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felhasználhatok e-mailt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhasználhatok e-mailt a tárgyaláson, ha a férjem nem tud róla?

Figyelt kérdés
A férjem megcsalt, elég csúnya módon. Az e-mailjét lementettem, de vajon felhasználhatom a bíróságon bizonyítékként, ha nem tud róla? A barátnőjével levelezgetett...
2011. nov. 17. 09:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ja, félreérthető. Nem az első nap lépett le végleg. :) Első nap lelépett pár órára a nőjéhez, aztán két nap múlva megint. Az otthon tartozkódásunk 5. napján bukott le, úgy hagyta az e-mailjét, amúgy soha nem néztem volna meg. Most nem erről az e-mailről van amúgy szó, sajna akkor hirtelen nem mentettem le azt, kissé sokkolt a dolog. Szóval az 5. napon lépett le, azért így mindjárt más, nem?
2011. nov. 17. 14:27
 32/42 anonim ***** válasza:

A kérdező írta: "A volt férjem egy féreg "

Zsák a foltját...

2011. nov. 17. 14:55
 33/42 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Igen, a világ nyilván ilyen. Csupa törvényszerűség. Nem veszem magamra, én nem vagyok ilyen.

2011. nov. 17. 15:05
 34/42 anonim ***** válasza:
Büntetni kellene pedig ezeket a "férfiakat". Tönkre teszik mások életét, aztán mosolyognak tovább. Én azokat teljesen megértem, akik ilyen esetben a láthatást akadályozzák. Ekkora aljas dög legyen a gyerek mintaképe, apaképe?! És az ellenenevelés: Én sem dícsérném "apukát", ha ezt tenné. Nem követendő példa, hanem rossz példa. A gyerek normális fejlődése érdekében tehát annyit lehet apukáról mondani:nagyon -nagyon rossz ember, de hát ő az apád. Jót?!Ez legyen a gyerekeimnek a normális? Na ne.
2011. nov. 17. 16:28
 35/42 anonim ***** válasza:

Miért nem szeretnéd, hogy elvigye?

Értem én, hogy nem akarod tiltani és semmi egyéb, de gondolom apának jó.

Akkor miért baj,ha elviszi? Legalább megtanul bánni a babával. Ha szopik, akkor legfeljebb szoptatásra visszahozza.

2011. nov. 17. 20:23
 36/42 anonim ***** válasza:

A veszélyeztetéssel pedig ne haragudj én nem értek egyet.

Ezzel ő nem veszélyeztette a gyerekét.

És esküszöm nem bántani akarlak, de neked semmi bajod, csak sértett vagy és csak a győzelmi vágy hajt.

2011. nov. 17. 20:25
 37/42 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretném, hogy elvigye, mert anya vagyok, és mert szeretnék az 1 éves gyerekem mellett ott lenni, ha éppen olyanja van. Jöhet ide többször is, nem is lógok a nyakán, egy külön szobában vannak, egyáltalán nem zavarom. Illetve az 1 éves gyerek még nem tudja visszamondani, ha történik vele valami. Két évesen már viheti, addigra nagyobb.

Azért veszélyeztette, mert a csecsemőfejnyi daganat miatt én bármikor el is vetélhettem volna. Ez nem költői túlzás, a 15. héten kórházba is kerültem emiatt, utána végig feküdnöm kellett, napi kétszer 20 percre kelhettem fel. Az orvosom utólag azt mondta, hogy biztos volt abban, hogy el fogok vetélni. Azt alapból is tudjuk , hogy ha egy terhes nőt komoly stressz ér, akkor beindulhat a szülés, az én esetemben ez még komolyabb volt. Aztán azért is veszélyeztette, mert az egész terhességet végig idegeskedtem, mert itthon kicsinált (már amikor hazajött). Aztán azért is veszélyeztette, mert szexelt egy másik nővel, és velem is, tehát bármit hazahozhatott volna. Aztán azért is veszélyeztette, mert ha rajta múlik, akkor nem megyek annyi vizsgálatra (uh, ctg, szívuh, stb. )mert minden alkalommal kiverte a balhét, hogy az drága (vidékről jártunk fel). Sorolhatnám még, hidd el.

Nem vagyok egy ostoba nő, és nem vagyok bosszúszomjas. Azon már rég túl vagyok, és nem akarom magamat mérgezni ilyen gondolatokkal.

Hangsúlyozom: annyit szeretnék, hogy a láthatás úgy történjen, ahogy ÉN azt biztonságosnak érzem.

Egy kis szösszenet a végére: megnézném azért az emberek zömét, hogy ha egy ilyet át kéne élniük, vajon akkor is ilyen türelmesek, okosak és korrektek tudnának maradni?

Én magamról azt gondolom, hogy jól kezelem az egészet, mégis megdöbbent, hogy még így is támadnak néhányan. Direkt figyeltem, semmi elrugaszkodottat nem írtam.

2011. nov. 17. 20:59
 38/42 A kérdező kommentje:

Még annyit: nem jó apa.

Az jó apa, aki miután megszült a felesége, a kórházba sem megy be minden nap, mert inkább a csajjal van? Miután a kisfia hazaérkezik, ő másnap nem vele akar lenni, hanem inkább a nővel?

Azóta pedig: csak a láthatások alkalmával foglalkozik a gyerekével, ha máskor beszélünk, vagy ideugrik valamiért, akkor meg se kérdezi, hogy él-e még, nem is néz rá.

Ha van egy jobb program (túra, bicikliverseny), akkor lemondja a láthatást.

Húsvétra semmit sem hozott neki.

A gyerek annyira jó neki, hogy a külvilág felé előadja, hogy ő milyen nagyszerű ember, adatokra, fotókra van szüksége, és ennyi.

Na mindegy, már így is nagyon bizonygatni akarom, igazából felesleges. Tudom, hogy milyen, tudom, hogy igazam van.

Persze, van bennem düh, hogyne lenne? Kiben ne lenne? Elvette tőlem a gondtalan babavárás lehetőségét, az első napok szépségét, minden ilyesmit.

Rosszul választottam, az tény. De ő egy nagyon jó színész, 12 éven át meg lettem vezetve, nem kicsit.

2011. nov. 17. 21:11
 39/42 anonim ***** válasza:

Nem, én tényleg nem bántalak, csak ismerem az emberi szervezetet és ismerem a bosszúszomjat is.

Te anya vagy, a védelmezés normális, ő pedig apa, képes mindenre, amire te is képes vagy.

Okos nőnek tűnsz, biztos is vagyok benne, hogy az vagy,akinek nagy a lelke csak rengeteg sértettséggel van tele.

Én becsüllek amiért helytállsz, de szerintem ez esetben az elvárásodat nincs, ami indokolja. Nem állítod, hogy rossz apa, felelőtlen,mégsem adnád a kezébe a felelősséget.

2011. nov. 17. 21:12
 40/42 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Én értelek Téged is, mert kívülállóként mindig reálisabban látja az ember a dolgokat.

Van abban igazság, amit mondasz. Mivel érintett vagyok, nyilván vannak indulataim is. A fiamat akkor sem szeretném odaadni, csak két éves korában, és igen, nem bízok benne. Nem bízok abban, hogy a nője, az anyja úgy látják el, ahogyan én szeretném (és itt nem arra gondolok, hogy lábujjhegyen pörögve adja oda neki a falatkákat). Amúgy ebben meg is egyeztünk szóban, jöhet heti többször, sőt itt sétálhat is vele a környéken, csak most úgy tűnik, hogy felrúgja az egyezségünket.

A levelek kapcsán eljutottam oda, hogy nem használhatom fel a bíróságon, bajom lehet belőle. Viszont elteszem, jó lesz az később.

2011. nov. 17. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!