Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhasználhatok e-mailt a tárgyaláson, ha a férjem nem tud róla?
10:45
Igen, pont erre számítok! Nem lesz korrekt, az tuti.
Nem tudom honnan veszitek, hogy nem kell bizonyítani.
Legjobb tudomásom szerint csak közös megegyezés esetén nem kell bizonyítani semmit. De közös megegyezés csak akkor van, ha MINDENBEN megegyeznek. Ha csak egy pontban nem...nos akkor bizony jönnek az állítások és tagadások. A válást kimondják, és jelentősége sincs annak hogy kinek a hibájából.
A kérdező viszont pont a láthatás szabályozása miatt érdeklődik.
ma 11.10-nek
( ma 10:55 vagyok)
Mint írtam a bíró rákérdez,de a bírónak pártatlannak kell lennie,és ő nem mondhat véleményt hogy ki miért csalta meg a másikat.Őt nem ez érdekli ha dönteni akar,hanem az érdekli hogy a házasság amit anno annak idején megkötött két ember(jóban.rosszban stb) megmenthető-e vagy mint bíró ő is látja hogy nincs tovább értelme..
Az én férjem is megcsalt,méghozzá nem is akárhogyan..7 hónapos terhesen egy nap felhívott telefonon,hogy kapcsoljam be a webkamerát mert mutatni szeretne valamit(úgy tudtam üzleti úton van).Bekapcsoltam,és a következőt láttam..Mosolyogva,alkoholos mámorában megmutatta hogy milyen isteni gruppen szexben van része,és mind a 6 nőt végig keféli...Majd felhívta a figyelmemet,hogyha továbbra is vele akarok élni ez az egyik dolog amit be kell vezetni az házasságunkba..
Nekem ennyi elég is volt,hogy elváljak..A bírónak vihettem volna a felvételt is,de felesleges volt.Rákérdezett,elmondtam neki..A volt férjem cáfolta,de a bíró ahogy mondta ez olyan amivel nem szokás hazudni,és hitt nekem..Így is elváltunk,így is azokat a törvényeket alkalmazta ami a magyar törvények szerint kellett..
A kislányunkat 3 éves koráig csakis a lakásomon felügyelet mellett láthatta.Én amíg eljött nem is voltam jelen,hanem a kérésemre egy gyámügyes hölgy jött ki a házhoz..De nem sokáig jött el,mert igazából nem is nagyon érdekelte a lánya..A lányom 5 éves,de szinte sosem jön..Nyaranta az anyósomék viszik el 1 hétre nyaralni.Engedem mert az anyósomékkal sosem volt bajom,sé imádják a kislányt ahogy a kislány is imádja őket...Csak hát az apját nem érdekli..(tiltani sem tiltom,mert bár engem megalázott,megbántott,de ez a fájdalom az én fájdalmam és nem a lányomé..)
nem tudok írni.. :)
..amíg a kórházban VOLTAM, a csaj itt aludt nálunk...
Úristen, mekkora féreg a férjed.
el se hiszem, hogy ilyen mocsok szemétládák is léteznek.
borzasztó lehet, hogy az életed legboldogabb időszakát tette tönkre. nyilván nem érdekli a gyereke, hiszen az első nap lelépett, akkor meg mi a fenét akar a láthatással?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!