Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhasználhatok e-mailt a tárgyaláson, ha a férjem nem tud róla?
Miért akarod a gyereked az apja ellen nevelni? Miért akarod elérni,hogy ne vihesse el és ne akkor találkozzon vele,amikor akar? A gyerek érdekeit nézd,ne a saját sértettségedet.
A bíróságot nem érdekli,ha bármelyik fél szeretőt tart, ők a jelenlegi helyzetből ítélnek. Ha normális a bírónő,ezt a kutakodást hátrányodra értékelheti.
Kedves két utolsó!
Már vártam a hasonló válaszokat. A kérdés ugye nem ez volt. A történetből nem tudtok semmit, nem minden apa szent. A gyereket nem nevelem ellene, szó nem volt ilyenről, nem is értem, hogy honnan szeditek. A volt férj egy féreg ugyan, de nekem ennél több eszem van, és semmi olyat nem fogok tenni, ami később rám visszaüthet. CSUPÁN annyit szeretnék, hogy amíg annyira pici, addig az én lakásomban láthassa. Nem tiltom, jöhet többször, de itt. Ennyihez ragaszkodom. És igenis megszavazza a bíróság, hogy hamar elvigye, nálunk eddig így áll a dolog, ezen egyezkedünk. Én viszont úgy gondolom, hogy akkor még annyira pici, hogy inkább itt találkozzanak. Ennyiről van csak szó, nincs itt semmi tiltás.
A sztorit ha megtudnátok, akkor nem csak tiltanátok, de le is lőnétek az apukát, szóval két mondat után ne ítélkezzetek. Köszönöm!
Teljesen mindegy hogy a főnököd vagy a férjed levelét használd fel.Teljesen mindegy hogy fekete vagy fehér ember levelét használod fel.Nincs különbség.Magánszemély megsértése...Jobban mondva egy különbség van.Ha a főnök levelét használja fel akkor munkahelyi titok megsértése is lehet a vád...
Kedves kérdező.A bírót ezzel a lépéssel hogy egy levelet ami nem a te tulajdonod átadod neki,nemhogy magad mellé,de magad ellen is fordítod..
A gyermek elhelyezésnél teljesen mindegy hogy milyen levél van a birtokodban,és nem oszt nem szoroz a mentséged hogy tudod a jelszavat..Van egy törvény ami világosan kimondja hogy a gyerekek láthatási a törvény szerint hogy zajlik.Ha nagyobbak akkor minden második hétvége,és az iskolai szünetek fele a másik szülőt érinti..Ha kisebb akkor arra is van törvény hogy hány éves korig láthatja az apa csakis felügyelet mellett..Egy levél nem fog előnyösebb elyzetbe hozni,de a vélemény meg lesz rólad is..
Nem értem mi a problémád a válaszommal.
Szerintem semmi bántó, kritizáló nem volt benne.
(mivel én volnék az egyik "utolsó" hozzászóló)
ma 10:26
szerintem nem a te válaszodra reagált hanem az előtted írónak a válaszára 10:09-nek..
Valószínű,hogy mire kiírta a választ a kérdező te már elküldted a sajátodat..
Miért nem olvasod el,hogy előtted ki mit írt,és akkor magad is rájöhettél volna,hogy nem rólad van szó
Találtam egy ilyet is.
Magántitok megsértése
Btk.177. § (1) Aki a foglalkozásánál vagy közmegbízatásánál fogva tudomására jutott magántitkot alapos ok nélkül felfedi, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, ha a bűncselekmény jelentős érdeksérelmet okoz.
Ez lehet pl.pszichológusoknál hisz őket titoktartás köti.
A kedves kérdezőre ez nem hinném, hogy vonatkozik.
ma 10:45
Az a helyzet hogy ma egy válópernél nem kell bizonyítani hogy az exférj vagy feleség megcsalta -e a párját vagy sem.
Tagadhatja vagy elismerheti teljesen mindegy.A válóper így is úgy is lezajlik..Régen számított,de ma már nem foglalkoznak ezzel,mert ez nem tartozik senkire csakis rájuk..
Persze amikor a bíró rákérdez a felperesre hogy miért adta be a válópert,indoknak mondhatja a megcsalást a másik fél részéről..Ezt az alperes cáfolhatja is,de a válás menetét nem ez fogja eldönteni.A bíró csak arra kíváncsi hogy lát-e esélyt arra hogy a két fél újra megpróbálja helyrehozni a házasságát..A megcsalás ténye csakis a sértett félnek jelentős..
Kedves Eszta!
Bocsánat, természetesen a Te válaszoddal semmi gondom! Elnéztem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!