Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el azt az e-mailt?
Van egy hotel, ahova nagyon szeretünk menni. Hétvégén is megyünk. Apám szokta leszervezni, hogy tudjak menni anyummal. A szüleim már régóta nincsenek együtt (még nem váltak el), apám egy másik nővel van együtt több éve.
1 órája meg átküldött véletlenül egy e-mailt nekem, amiben azzal az emberrel levelezett, akivel leszokta szervezni a foglalást. Beleolvastam, mert azt hittem, a mi foglalásunkról szól, de láttam, hogy nem arról van szó benne...ír benne a nőjéről is és hogy márciusban lefoglalt egy franciaágyas szobát abban a hotelben, ahova megyünk.
Nem akarom, hogy emiatt az egész hétvégém el legyen rontva, de egyszerűen nem megy ki a fejemből az, hogy apám és a nője ott vannak azon a helyen, ahova én is nemsokára megyek anyukámmal. Régebben, amikor még a szüleim együtt voltak, családostul mentünk, egyfajta hagyomány volt, hogy oda járunk, a mi közös helyünk volt. De azt nem gondoltam volna, hogy az új életét is odaviszi.
Hogyan felejtsem ezt el? Nálatok is történt hasonló "lebukásos" eset?
Hát ezt elfelejteni nem lehet. Ezt a szüleidnek kell megoldania.
Szép napot!
Talán úgy tudod elfelejteni, ha próbálod apukádat elengedni, és megérteni azt, hogy a férfiak másféle érzelmi alapon működnek, mint a nők.
Minden ember egyedi, másképp gondolkodik és érez az egyik férfi és másképp a másik, a nők ugyanígy.
Genetika, nevelés, családi élet-hagyomány, apa-figura...
mind mind alakítja az embert élete folyamán.
Apukád egyszerűen boldog, boldog volt azon a helyen, ez legalább nyugtasson meg téged, hogy az új nőjét gyakorlatilag a saját múltjából táplálja. A nője talán nem is tudja, hogy ő most minek a részese, esetleg nem is tetszene neki a dolog, ha megtudná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!