Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan felejtsem el azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt az e-mailt?

Figyelt kérdés

Van egy hotel, ahova nagyon szeretünk menni. Hétvégén is megyünk. Apám szokta leszervezni, hogy tudjak menni anyummal. A szüleim már régóta nincsenek együtt (még nem váltak el), apám egy másik nővel van együtt több éve.

1 órája meg átküldött véletlenül egy e-mailt nekem, amiben azzal az emberrel levelezett, akivel leszokta szervezni a foglalást. Beleolvastam, mert azt hittem, a mi foglalásunkról szól, de láttam, hogy nem arról van szó benne...ír benne a nőjéről is és hogy márciusban lefoglalt egy franciaágyas szobát abban a hotelben, ahova megyünk.

Nem akarom, hogy emiatt az egész hétvégém el legyen rontva, de egyszerűen nem megy ki a fejemből az, hogy apám és a nője ott vannak azon a helyen, ahova én is nemsokára megyek anyukámmal. Régebben, amikor még a szüleim együtt voltak, családostul mentünk, egyfajta hagyomány volt, hogy oda járunk, a mi közös helyünk volt. De azt nem gondoltam volna, hogy az új életét is odaviszi.

Hogyan felejtsem ezt el? Nálatok is történt hasonló "lebukásos" eset?

2012. máj. 9. 21:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát ezt elfelejteni nem lehet. Ezt a szüleidnek kell megoldania.

Szép napot!

2012. máj. 9. 22:04
 2/23 A kérdező kommentje:
Második, az rendben van, hogy nekik kell megoldani, de nem beszélnek egymással már nagyon régóta. Ezt sem akarom elmondani anyámnak, örülök neki, hogy sikerült összeszednie magát valamennyire és elfelejtenie apámat ezalatt a 3 év alatt. De ez egy másik sztori, én is már túltettem magam úgyahogy az egészen, de most ez nagyon hirtelen jött és nagyon durván nem hiányzott.
2012. máj. 9. 22:09
 3/23 anonim ***** válasza:
Foglald el magad: rajzolj, zenélj stb.
2012. máj. 9. 22:12
 4/23 anonim ***** válasza:

Talán úgy tudod elfelejteni, ha próbálod apukádat elengedni, és megérteni azt, hogy a férfiak másféle érzelmi alapon működnek, mint a nők.

Minden ember egyedi, másképp gondolkodik és érez az egyik férfi és másképp a másik, a nők ugyanígy.

Genetika, nevelés, családi élet-hagyomány, apa-figura...

mind mind alakítja az embert élete folyamán.

Apukád egyszerűen boldog, boldog volt azon a helyen, ez legalább nyugtasson meg téged, hogy az új nőjét gyakorlatilag a saját múltjából táplálja. A nője talán nem is tudja, hogy ő most minek a részese, esetleg nem is tetszene neki a dolog, ha megtudná.

2012. máj. 9. 22:13
 5/23 anonim ***** válasza:
nem fogod tudni elfelejteni... fogadd el, semmi mást nem tehetsz... hidd el, átérzem...
2012. máj. 9. 22:13
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem, mi a bajod - elvégre egy hotelba az megy, aki akar. Attól, hogy te meg anyukád szerettek ott lenni, még apukad is mehet ugyanoda. Föként, hogy a kérdésedböl az derül ki, hogy neki jó kapcsolata van ahhoz a hotelhez. Ezen kivül - legalább is ha jól értem - nem ugyannakor mennétek ti anyukáddal, mint apukád a barátnöjével.
2012. máj. 9. 22:25
 7/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, értem, hogy mire gondolsz. Én csak azon vagyok felháborodva egy kicsit, hogy az egy olyan hely, ami közös, családi hagyomány volt. Apa, anya és én. Apám nem képes anyám szeme elé állni, szégyelli magát, mint a szar, mégis ide-oda viszi a nőjét, többek között ide is. Még nem váltak el a szüleim, ezért is nagy pofátlanság az egész helyzet. (És azt sem értem, miért küldte el az e-mailt. Csak remélni tudom, hogy véletlenül.)
2012. máj. 9. 22:33
 8/23 anonim válasza:
57%
Hát de gondoljatok bele...Ha nem azt nézzük, hogy apa-lánya a fő téma, hanem férj-feleség...Én baromira nem örülnék, hogy ha az ex párom aki a szerelmem volt a MI KÖZÖS helyünkre menne más nővel.Lehet az is, hogy abban az ágyban is van a másik nővel...nos nektek mennyire tetszene?Mond meg apádnak, hogy ez neked mennyire fáj:(
2012. máj. 9. 22:47
 9/23 A kérdező kommentje:
Anyukámnak ezt nem fogom elmondani, az tuti...Bőven elég, ha az én hétvégém van elb.szva, minek rontsam el az ő kedvét is...Én még kábé túl tudok rajta lenni, de felesleges feltépni a sebeit.
2012. máj. 9. 22:49
 10/23 anonim válasza:
Mindegy tudod cél szentesíti az eszközt.:) Ha azt mondod neki h fáj neked talán észreveszi magát, és keres a nőjével ezek után más helyet.Ezáltal anyud nem szenved de meg sem tudja ezt a dolgot:)
2012. máj. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!