Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1nő terhesen, azóta is megcsalja férjét minden útjába
kerülő pasival. Megismerkedik velük, pár perc múlva ki
a folyópartra, munkahelyi asztalon, buliban.3 gyereke van.
Férjével is naponta többször. Normális ez? Tök
mindegy, csak hímnemű legyen?
Szerintem a nőt meg kéne ismerni, mert lehet, hogy csak rosszindulatú pletyka, mint anyu nagynénjéről, csak azután törj pálcát fölötte, miután tőle is ezt hallod.
2009. jún. 25. 11:30
22/57 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy óóóóóó, persze a nők mondták... Mi lenne, ha az összes pasasától is hallottam volna??? Nem ismerem őket - szerencsére, mert nem vagyok "k". De ha már nők is mondták, gáz. Sajnos a világon csak nők és férfiak vannak, más neműek nem mondhatták....
van ilyen betegség, és ez tényleg betegség. viszont egy normális ember felismeri és próbál tenni ellene valamit.
2009. jún. 25. 11:33
Kedves kérdezö nagyon felvagy hàborodva,szinte követeled hogy adjunk neked igazat,és mondjuk azt hogy az a nö hülye pi@a blablabla.
Pedig hidd màr el,hogy nem ez a legfontosabb a vilàgon.
Ha neki jol esik akkor miért ne.
Te neked semmi kàrod nemlesz belöle(max a te pàrodat is elcsàbitja:)
Tudod azok szoktak pletykàlni,és azok szoktak rosszindzulatuak lenni,akik nagyon unatkoznak,és nincs amivel lefoglalnàk magukat.
Miért foglalkozol te itt fél napokat azzal hogy mit csinàlt ez a nö?
Nincs hasznosabb tennivalod?
Igenis vagy szexmàniàs,vagy lehet hogy egyàltalàn nem.
Mindenki söpörjön a sajàt hàza körül.
2009. jún. 25. 11:41
25/57 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az egyébként főiskolán tanuló és mellette dolgozó, ill. gyereket nevelő "pletykás" hölgy unatkozhat, unatkozhatott és unatkozik, mert államvizsgázott nemrégiben. Biztosan unatkozhatott és "kitalálta" ezt a sztorit a szóban forgó nőről. A többiek is hasonlóan.Az egyik "érintett pasas" is biztosan azzal töltheti a napjait, hogy kitalálta a sztorit pont úgy, ahogy más unatkozóak teszik. A kérdésfelvetésem csak a szitu szokatlanságára utalt, és én is úgy vélem, szexmániás az illető és gusztustalan; a gyerekeit sajnálom a legjobban.
És neked ehhez mi közöd van?Törödj a saját életeddel.
2009. jún. 25. 11:52
Te nem làtsz a csalàdi hàttere mögé,nem itélkezhetsz.
Törödj a magad dolgàval.
2009. jún. 25. 12:04
NEM TE VAGY VÉLETLENÜL EZ A NŐ? HISZ TE ÍRTAD, HOGY NEM ZÖRÖG A HARASZT...
2009. jún. 25. 12:08
Lehet hogy igaz, lehet hogy nem, de ez számomra most nem is érdekes.
Ami érdekel az az, hogy miért olyan fontos neked mások véleménye erről a nőről?Miért vársz megerősítést tőlünk arról, hogy ez a nő nem normális, vagy k..va, vagy akármi más?
2009. jún. 25. 12:12
30/57 A kérdező kommentje:
12.08-kor válaszoló: visszakérdezek: NEM TE VAGY VÉLETLENÜL EZ A NŐ??? :-))) Mert nem én. Egyébként nem törődök senki életével,ahogy mások sem,de véleményük,meglátásuk lehet.Gondolom ez az egész fórum:gyakorikerdesek.hu sem véletlenül létezik.Mivel a felvetett szituáció furcsa a számomra is, ezért dobtam fel a fórumra. Ennyi. Konzekvenciát is lehet vonni, nem tilos: magam véleménye az, ez a nő egy ócska ribanc a köbön és sajnálatos a családja, hogy ő maga ilyen.Lealacsonyítja a nőket.Szerencsére én nem vagyok ilyen. Bocsi, de ez van. Véleménye mindenkinek lehet.
Kapcsolódó kérdések: