Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1nő terhesen, azóta is megcsalja férjét minden útjába kerülő pasival. Megismerkedik velük, pár perc múlva ki a folyópartra, munkahelyi asztalon, buliban.3 gyereke van. Férjével is naponta többször. Normális ez? Tök mindegy, csak hímnemű legyen?
Te a nő vagy?
Honnan vannak hiteles infóid?
Vagy a férj, hogy tudod, hogy naponta többször?
Az emberek imádnak pletykálni.Színesítik unalmas, nyomorúságos életüket és még másoknak is bekavarnak.Ez a bónusz.
Kicsit durvàn hangzik,szinte tulzàsjépp.
Biztos vagy te benne hogy ez mind igaz?Làttad a két szemeddel,tanuja voltàl mindennek,vagy csak hallottad több embertöl.
Mert akkor nem mindegy.
Lehet megcsalta a férjét terhesen,mert a férjével nem volt minden szép,nem volt minden rendjén.
Az hogy ennyi pasival megcsalta ahogy leirod,nekem elképesztö,miutàn terhes is.
Nos én férjnél vagyok,és még fiatal,söt van egy pici babàm is,de flörtölni én is szoktam.
Ha bemegyek egy gyorsbüfébe és a kiszolgàlo sràc ràm mosolyog,én is visszamosolygok,söt megmondom a nevem,ha kérdi,és beszélgetek vele,de ez nem jelenti azt hogy megdugott az asztal tetején.Vagy van egy idösebb férfi akivel rendszeresen talàlkozok.Szegénynek meghalt a felesége,és nincs senkije.
Elszoktam vele menni meginni egy kàvét,de eszem àgàban sincs vele szexuàlis kapcsolatot létesiteni(még ha sajnos sok rosszakaro szomszédom azt hiszi is...)
Nem tudom kije vagy ennek a nönek.
Ha a férje,akkor ülj le vele és beszélgess a dolgaidrolgondolataidrol öszintén.
Ha viszont csak egy külsö személy vagy,akkor szerintem nem a te dolgod ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!