Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha öngyilkossággal fenyegetőzö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha öngyilkossággal fenyegetőzök, nem hagy el?

Figyelt kérdés
van egy férfi az életemben, de már Ő szerinte nem az igazi ez a kapcsolat. ÉN MÉG SZERETEM!!! fenyegetőzzek?
2009. jún. 24. 17:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, ennek mi értelme? Őt boldogtalanná teszed, magadat megalázod.
2009. jún. 25. 11:08
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretnéd, inkább látnád boldognak nélküled, mint boldogtalannak veled.
2009. jún. 25. 20:27
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ne add fel! Minden kapcsolatban van hullámvölgy. Nyugodtan kösd magadhoz, lehet ismét szerelmes lesz beléd. Én a páromat imádom, és mikor gyengültek az érzések, nem hagytam elmenni..., most azt mondta jobban szeret mint az elején

(én is fenyegetőztem)

2009. jún. 27. 09:15
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, gratulálok, ez nem lehet megoldás, a hátad mögött biztos lehetsz benne, hogy félre***... Legalábbis remélem.
2010. márc. 16. 14:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem érez semmit a másik iránt, az nem hullámvölgy. Egyszerűen nincs értelme a kapcsolatnak.
2010. márc. 16. 19:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas, ha ezt a kérdést fel kell tenni. Most komolyan, szerintem nem igazi nő az aki ilyenre képes! Legyen már az emberben némi tartás!!!!!
2010. júl. 15. 19:10
 27/27 anonim válasza:

Hát ha nekem mondaná ezt akkor lehet átgondolom a dolgot és inkább mellette maradok, még meg nem változik.

18/F

2010. aug. 17. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!