Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy öngyilkossággal fenyegetőző férjjel megértetni, hogy komolyan válni szeretnénk?
igazából jobban járnál egy öngyilkossággal, mint egy válással... szerintem ne foglakozz vele.
Ha engedsz neki, akkor sosem szabadulsz meg tőle, mert látja, hogy ez így működik.
Ha szereted, meg reménykedsz még mindig, akkor ne fenyegetőzz, hogy el akarsz válni.
Ha tényleg válni akarsz, akkor add be a válópert, bármivel is fenyegetőzik.
Szia! Én egy 26 éves csaj vagyok.
Egyetértek az előttem szólókkal! Ha valaki ennyire fenyegetőzik az öngyilkossággal, az nem teszi meg, csak gyáva, mert fél, hogy elhagyod és így tudja, hogy mellette maradsz. És önző is, mert csak magára gondol.
Ha szeretne, akkor meg tudna változni, de gondolom kényelmesebb neki, hogy valaki főz, mos meg takarít rá, nem?
Én ugyanígy voltam a mostani kapcsolatomban, a párommal nem igazán törődtem, mindenért őt okoltam és amikor szakítani akart, akkor én is az öngyilkossággal fenyegetőztem, de nem tettem volna meg. De megbeszéltük a dolgot és még mindig együtt vagyunk (6 éve) és minden oké!
Ha szeret a párod, akkor ilyennel ne zsaroljon, hanem üljetek le megbeszélni a gondokat, és ha így se megy, akkor tényleg hagyd el!
A kislányodnak is jobb lesz inkább így felnőnie, mintsem látni egy komolyabb családi veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!