Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy öngyilkossággal fenyegetőző férjjel megértetni, hogy komolyan válni szeretnénk?
ez szánalmas. a legelső hozzászólóval teljesen egyetértek. aki közli, az csak fel akarja hívni magára a figyelmet. ez már ilyen "utolsó szalmaszálba kapaszkodás". biztos nagyon elkeseredett, mindent megpróbál, már, hogy visszafordítsa a folyamatot.
de azt mondom, hagyd ott. nem fogja megtenni. az ilyen embernek nincs elég mersze hozzá.
Sajnos azzal a lehetőséggel is számolnod kell, hogy megteszi! Nálunk is ez volt: bár az teljesen igaz, hogy ha ennyire hangoztatja, hogy megöli magát, akkor gyáva meghalni. Én 7 hónapos terhesen tartottam a férjemet a karomban, mérget ivott (de gyorsan szólt is, hogy hívjam a mentőt), gyomormosás 2 órán keresztül, majdnem megszültem, 1 hónapig küzdöttek az életéért. Most már jól van, nem beszél velem, mert ugyebár miattam van az egész (pedig szintén alkohol problémái miatt döntöttem a válás mellett, gondolhatod, hogy terhesen mennyire nehéz volt ezt elhatározni!).
Nemsokára szülök, szeptemberre van kitűzve a tárgyalás, félek, hogy a gyereket el akarja perelni. Mert amióta kijött a kórházból, már nem azzal fenyeget, hogy megöli magát, hanem hogy anyut és engem, a gyerek meg neki kell...
Szóval vannak nemnormális emberek, valóban pszichológus kellene neki, csak az a baj, ha a férj családja nem látja ezt be, akkor nem tehetsz semmit...
Sok sikert neked!!!
Komment az utolsó hozzászóláshoz!
Nehéz helyzetben vagy és ha most nem is érzed, de van kiút. Csak az én példámat tudom mondani. Szóval. A volt férjem nem volt erőszakos, viszont gyógyszerre ivott. Én is féltem, hiszen ez drognak számít, ami nem a máját támadja meg, hanem az agyát. Szóval. Nem bírtuk kitenni a lakásból, olyan részeg volt. Elmentem a családsegítőbe, a drogambulanciára, mindenhova, ahová csak lehetett és nem történt semmi, mert a jog ugyanúgy védte, hiszen a lakás fele az övé. A családsegítőbe az volt a válasz, hogy menjek el én otthonról, ha tudok hova menni. Tudtam. Beadtam a válópert és a legelső tárgyaláson a bíróság nekem és a gyerekeknek ítélte a lakást. Onnantól kezdve, hiába van neki benne tulajdona, nem teheti be oda a lábát. A családsegítőbe azt is mondták, hogy ha részeg ne engedjem be, hívjam ki a rendőrséget ha agresszív. Ugyanis két kiskorút veszélyeztet. Úgy is, hogy nem erőszakos, hanem "lelki" veszélyeztetés. Erre azonban nem került sor. Én azt tanácsolom, menj el a családsegítőbe és mondd el a problémádat, tanácsot tudnak adni. Mindenképp lépned kell, mert a gyerekek sínylik meg. Nálunk ennyire durva dolog nem volt, de a kisfiam, aki most 6 éves lelkileg annyira megviselte, hogy bezárkózott a saját kis világába és onnan nem akar mozdulni. Fejlesztés, pszichológus ... stb. Jövőre iskolába megyünk, de úgy néz ki, hogy sajnos kisegítőbe.
A gyerekek miatt kell lépni. Tudnék még írni, de az felérne egy regénnyel. E-mailben viszont többet, ha gondolod. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!