Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha öngyilkossággal fenyegetőzö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha öngyilkossággal fenyegetőzök, nem hagy el?

Figyelt kérdés
van egy férfi az életemben, de már Ő szerinte nem az igazi ez a kapcsolat. ÉN MÉG SZERETEM!!! fenyegetőzzek?
2009. jún. 24. 17:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tegyük fel, hogy megteszed, és hat rá a dolog, és veled marad.

Minden nap érezni fogod, hogy csak szánalomból van veled.

Aztán egy idő után beleszeret valakibe. Mondjuk hogy egy tisztességes fazonról van szó, félt téged, nem hagy el, de minden vágya, hogy a szerelmével legyen, és szenved, és nem tud boldog lenni.

Ez neked sem jó, de neki meg pláne.

Biztos hogy te szereted őt? Mert én soha nem kívánnám azt a páromnak, hogy boldogtalan legyen.

2009. jún. 24. 18:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez érzelmi zsarolás, és valószínűleg azért maradna veled, mert fél, nehogy megtedd. Szánalomból. Ne alázd meg magad ennyire. Abba belegondoltál, hogy mi lesz, ha a fenyegetőzésed ellenére elhagy? Öngyilkos lennél? Ugye hogy nem.
2009. jún. 24. 18:19
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Mikor én szakítottam a volt párommal, ő is fenyegetőzött. Én mondtam neki, hogy: "Viszek virágot a sírodra." Pár nappal rá véletlenül találkoztunk, és megkérdeztem, "Te még mindíg élsz?" Nagyon szánalmas az öngyilkossággal való fenyegetőzés, még szánalmasabb, ha azt mondják neked, tedd meg és te nem mered. Én nagyon lenézem azóta. Csak nevetni tudok rajta.

Inkább ne próbálkozz ilyesmivel. Ha már nem szeret, úgy sem marad veled. Ha te szereted, és el akar menni, hát el kell engedni, ha fáj akkor is.

2009. jún. 24. 18:32
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

Ha igazán szeretnéd, akkor nem lennél ilyen önző dög, hanem talán arra gondolnál, hogy ő nem érzi veled már jól magát, és hagynád elmenni. Nagyon szánalmas vagy.

"Letting them go - not because they want to, but because they have to - now that's Love."

2009. jún. 24. 18:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon csúnya dolog ilyennel fenyegetőzni. És ha van egy csöpp esze a srácnak - már bocsi - annál jobban nem fog veled foglalkozni, mert azt fogja mondani nem vagy komplett, és egy ilyenre nem fog több időt pazarolni. Ha tényleg nagyon szereted, inkább engedd el, legyen boldog mással. Ha ő nem szeret, akkor nem ő az igazi!!
2009. jún. 24. 18:42
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nyugodtan fenyegesd meg, hogy öngyilkos leszel és ha nem válik be még mindig eldöntheted, hogy mit teszel! Ilyen elbaszott gondolkodásmóddal én sem szívesen élnék!
2009. jún. 24. 18:59
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a kérdést még elolvasni is fájt.Jézusom!Gyereket ne hozz a világra ha ennyire korlátolt vagy!
2009. jún. 24. 20:59
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Aki fenyegetőzéssel akarja maga mellett tartani a másikat az nem Őt szereti hanem saját magát.Szánalmas és undorító viselkedés.Én abban a pillanatban elhagynálak,még akkor is ha felkötnéd magad.
2009. jún. 24. 21:57
 19/27 anonim ***** válasza:
97%
Engem is azzal fenyegett a fiú barátom anno. Otthagytam, mert ettől aztán végképp kiábrándultam belőle, ha addig szerettem is még egy picit...
2009. jún. 25. 07:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt akarod, hogy szánalomból veled maradjon?

Mindegy hogy szeret-e vagy nem a lényeg hogy melletted legyen?

Buta vagy :(

2009. jún. 25. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!