Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha öngyilkossággal fenyegetőzök, nem hagy el?
Jó, tegyük fel, hogy megteszed, és hat rá a dolog, és veled marad.
Minden nap érezni fogod, hogy csak szánalomból van veled.
Aztán egy idő után beleszeret valakibe. Mondjuk hogy egy tisztességes fazonról van szó, félt téged, nem hagy el, de minden vágya, hogy a szerelmével legyen, és szenved, és nem tud boldog lenni.
Ez neked sem jó, de neki meg pláne.
Biztos hogy te szereted őt? Mert én soha nem kívánnám azt a páromnak, hogy boldogtalan legyen.
Mikor én szakítottam a volt párommal, ő is fenyegetőzött. Én mondtam neki, hogy: "Viszek virágot a sírodra." Pár nappal rá véletlenül találkoztunk, és megkérdeztem, "Te még mindíg élsz?" Nagyon szánalmas az öngyilkossággal való fenyegetőzés, még szánalmasabb, ha azt mondják neked, tedd meg és te nem mered. Én nagyon lenézem azóta. Csak nevetni tudok rajta.
Inkább ne próbálkozz ilyesmivel. Ha már nem szeret, úgy sem marad veled. Ha te szereted, és el akar menni, hát el kell engedni, ha fáj akkor is.
Ha igazán szeretnéd, akkor nem lennél ilyen önző dög, hanem talán arra gondolnál, hogy ő nem érzi veled már jól magát, és hagynád elmenni. Nagyon szánalmas vagy.
"Letting them go - not because they want to, but because they have to - now that's Love."
Komolyan azt akarod, hogy szánalomból veled maradjon?
Mindegy hogy szeret-e vagy nem a lényeg hogy melletted legyen?
Buta vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!