Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon reménytelen két gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon reménytelen két gyerekkel válás után párt találni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:56
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Most úgy érzem megnyugodtam, túl lehet élni. Bele rázódtunk a gyerekekkel ebbe az új helyzetbe ami nem is olyan rossz. Néha még hiányzik valaki de már nem félek az egyedülléttől, de majd jön az a valaki ha itt az ideje.
2013. jan. 18. 22:17
 32/41 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt érzem, hogy az elvált anyukák bezárkóznak és nem is akarnak maguk közelébe engedni senkit. A gyerek lesz az első és a mindenek feletti. (Rosszabb esetben begyűjt egy kutyát és az lesz a fontos.)

Pedig ha nyitottabbak lennének és megkaphatná az új férfipartner is azt a lehetőséget, mint az eredeti, akkor mindenkinek jobb lenne. Egy kettesben töltött nyaralás, vagy bármi más amivel éreztetheti, hogy a partner is fontos neki, nem csak a gyereke. És szerintem ezért nehéz a férfiaknak is összejönni valakivel így negyven felett, mert vagy a gyerek, vagy a kutya, de mindig van valaki/valami, ami fontosabb a partnernél. És ez cdsak azt váltja ki a partnerből is hogy még ha előtte el is fogadta a gyereket, akkor előbb utóbb kialakulnak az ellenérzések.

2013. jan. 28. 20:06
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem reménytelen, de nem is lesz könnyű. Lehet, hogy le leszek pontozva, de szeretném megvilágítani a másik oldalt is, mert itt mindenki csak a rózsaszínt mutatta meg. Jönnek majd pasik, akik nem feltétlenül a szerelmet keresik, csak egy kis viszonyt, felelősség, kötöttségek nélkül. Akik tudomásul veszik, hogy van 3 gyereked, de belőlük nem kérnek, csak belőled. Ha független a pasi, nem biztos, h más innen-onnan begyűjtött gyerekeit akarja nevelni. Ha meg van saját gyereke is, nem biztos, hogy 4-et is el tud/akar tartani. Szóval pasit szexre bárhol találsz, társat az életre már nagyon nehezen. Persze, nem mondom, hogy lehetetlen. De jobb, ha felkészülsz, h ilyen tapasztalatokat is fogsz szerezni.
2013. febr. 5. 17:21
 34/41 anonim ***** válasza:
56%
Bocsi, valamiért az volt bennem, h 3 gyereked van.
2013. febr. 5. 17:22
 35/41 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, nem okoz gondot.
2013. febr. 6. 01:39
 36/41 anonim ***** válasza:

25-ös nagyon tetszett:-) Ez ám az igazán biztató sztori.

Nekem is sikerült, de én voltam olyan buta, hogy a pasit helyeztem a gyerekeim elébe. Mondjuk mikor férjnél voltam akkor is a férjem volt az első, utána a gyerek. Biztos génhibás vagyok. Meg is szívtam, idővel jöttem rá, hogy mekkora hibát követtem el. Most is megy a vita az egyébként rendes kedves párommal a gyerekek miatt. Azt hiszem ott is hagyom őt emiatt. Szerencsére időközben a gyerekek első helyre kerültek.

2013. febr. 19. 09:22
 37/41 anonim ***** válasza:
Hát igen....a tapasztalat valóban azt mutatja, hogy ha "jól nézel ki" akkor valóban könnyebben találsz partnert, de nem biztos, hogy PÁRT is, aki jóban-rosszban Veled van :)
2013. febr. 19. 18:48
 38/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak bíztatni tudlak!

Leírom mi volt anyuékkal de kicsit bonyolult.

Anyu és apu rengeteget voltak nagybátyámmal és az élettársával. Ők lettek Öcsém keresztszülei.

Na most a következő évben fater felcsinálta a keresztanyut így lett egy újabb öcsém...

Ez titok volt 6 évig... Anyu nem volt h.lye elejétől fogva tudta, hogy ott van valami de azt álmában se gondolta, hogy nagybátyám gyereke nem a nagybátyámé...

Elváltak és anyu összejött egy tündéri emberrel!

Neki 2 fia van Anyuval mi is ketten jöttünk a harmadik tesónk fatert választotta (tesóm kicsit pénzéhes és megmondta, hogy ő nem jön a nyomorba)

Gyerekestől felvállalta anyumat és élnek boldogan egymás mellett már megajándékoztuk őket pár unokával és mindegyiket egyformán szeretik, nincs különsbség egyik között sem. Most idén még 3 baba biztosan születik :)

Kicsit már soknak látják de majd ha mi szülők lelépünk mindannyian wellnesselni és a 8 gyerek köztük 3 csecsemő rájuk marad az húzós szívatás lesz :)

2013. ápr. 22. 15:48
 39/41 anonim ***** válasza:

Én egy hasonló kérdésre leírtam, hogy le kell engedni az igényeket és akkor lehet párt találni, másban lesz rosszabb mint az exed volt. Az hogy csak haverkodni akarsz, nem fog menni, a családos a családost keresi, a nők féltik a férjüket, családos partyra nem leszel hivatalos, csak ha új párt találtál magadnak. Vannak még az elváltak és özvegyek, akikkel haverkodhatsz, de nem túl vidámak. Előbb vagy utóbb oda kell venned vmi fazont magad mellé, akkor lesz újra családos vidám party, legalábbis külsőségek szintjén.

Erre jól leizéltek a hozzászólók hogy miért vagyok pesszimista és rosszindulatú. Azért mert ez az élet. Egy 2 gyerekes nő nem elég hamvas, a gyerekei mindig első helyen állank, a férfiak önzők és ők szeretnek első helyen állni.

2013. ápr. 22. 17:08
 40/41 anonim ***** válasza:
33 nak igaza van, még ha lepontoznak minket akkor is
2013. ápr. 22. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!