Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim a válás határán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim a válás határán vannak már vagy egy éve és most nagyon szoros a helyzet, arra szeretnék tippeket tanácsokat kapni h hogyan tartsam össze őket békítsem ki őket?

Figyelt kérdés
PLS

2012. ápr. 22. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Imádkozz Istenhez, és higgy benne!
2012. ápr. 22. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Ne akard összebékíteni őket. Te sem akarnál olyan emberrel együtt élni, akit utálsz.

Fogadd el, hogy elválnak, a mindennapi vitáknál ez ezerszer jobb helyzet lesz.

2012. ápr. 22. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Ne akard összetartani őket. Tesómáknál ugyanez a helyzet, és látom azt, hogy mindhárman beleroppannak idegileg. Bátyám, sógornőm és az unokahúgom. :S

Hidd el, hogy idővel jobb lesz.

2012. ápr. 22. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Nem a te dolgod és a te felelősséged - holott ezt minden gyreek öntudatlanul magára veszi -, hogy összetartsd őket, sem az, hogy kibékítsd őket. Az ő életük, és ha ők ketten képtelenek tovább együtt élni, akkor ezt - bármennyire is fáj - tudomásul kell venned. Sokkal rosszabb az, ha nem válnak el, ha állandóan cirkuszolnak, és te mégy erre rá.

2012. ápr. 22. 20:05
 5/6 anonim válasza:
Ugyan ezt tettem..mindent megcsináltam, csak hogy ne váljanak el, ki is békültek..MIATTAM.. aztán másfél év múlva, elváltak, már nem sikerült megakadályoznom. ha most nem teszik meg akkor később meg fogják, ha nem boldogok egymás mellett..
2012. ápr. 22. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most válok a férjemtől, és az egyik fő szempont, hogy a lányomnak ne kelljen így felnőni, állandó veszekedések közepette!
2012. ápr. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!