Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon reménytelen két gyerekkel válás után párt találni?
Szerintem egy nőnek nehéz párt találnia két gyerekkel, de nem kell megijedni. A legfontosabb, hogy tudd: a férfiak nem egy "anyukával", hanem egy NŐvel akarnak megismerkedni. A legtöbb elvált anyuka azt a hibát követi el, hogy panaszkodik, sajnáltatja magát, vagy látványosan anyukát játszik, bizonygatva, hogy neki a gyerekek a legfontosabbak. Ezekkel a világ végére lehet kiüldözni egy férfit. Úgyhogy azt kívánom, hogy legyél egyszerűen csak NŐ, és keress egy férfit, aki szeretni fog elsősorban Téged, másodsorban (!) a gyernekeidet.
Nekem sikerült, igaz én kétgyerekes apuka voltam. De, több barátnőm is van, akik gyermekkel találtak párt, és nagyon boldogok.
"Inkább az hiányzik hogy valakivel meg lehessen beszélni a dolgokat , vagy csak beszélgetni, hozzábújni ha magányos kicsit az ember. Ezeket nem lehet a gyerekekkel. Viszont mindíg is ŐK lesznek az elsők bármi legyen is."
Én is pont így gondolkodtam. Nem tudom, hogyan tud valaki egy idegent a gyerekei elé helyezni s a gyerekeket a második helyre. "és nagyon boldogok " írja előző.
Engem mindég az izgatott inkább, mi lesz a gyerekeimből, hogyan fognak boldogulni ha nem ők az elsők nekem . Az olyan lenne, mintha nem is lenne anyjuk se, elég nekik hogy apjuk nincs. Én ismerek olyan elváltakat, akik csak saját boldogságukat hajkurászták, a gyerek meg nőtt mellettük mint a dudva. A nevelés is időigényes, de megéri.
Olyan kapcsolat nem is létezik, hogy akkor legyen kéznél valaki, amikor éppen nekem odabújhatnékom támad,mert ha másiknak támad valami igénye, akkor nekem kellene kéznél lenni, s ott vannak a gyerekek, akik folyton igénylik a gondoskodást,pláne, őket is felzaklatta a válás, még jobban oda kell rájuk figyelni.
Más körülmények változása, mint a költözés őket is nyugtalanná teszi, nekik is pont most van szükségük egy biztos mindég kéznél lévő kapcsolatra, anyára.
Fel a fejjel én szurkolok neked, sok jó tanácsot kaptál itt!
Figyú, lehet nehéz lesz de azt a szót hogy "reménytelen" gyorsan felejtsd el! Ugyanis a REMÉNY halhat meg utoljára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!