Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon reménytelen két gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon reménytelen két gyerekkel válás után párt találni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:56
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Inkább az hiányzik hogy valakivel meg lehessen beszélni a dolgokat , vagy csak beszélgetni, hozzábújni ha magányos kicsit az ember. Ezeket nem lehet a gyerekekkel. Viszont mindíg is ŐK lesznek az elsők bármi legyen is. Egy férfi sem ér annyit hogy miatta bármi kellemetlensége legyen a gyerekeknek.
2012. ápr. 26. 13:25
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy nőnek nehéz párt találnia két gyerekkel, de nem kell megijedni. A legfontosabb, hogy tudd: a férfiak nem egy "anyukával", hanem egy NŐvel akarnak megismerkedni. A legtöbb elvált anyuka azt a hibát követi el, hogy panaszkodik, sajnáltatja magát, vagy látványosan anyukát játszik, bizonygatva, hogy neki a gyerekek a legfontosabbak. Ezekkel a világ végére lehet kiüldözni egy férfit. Úgyhogy azt kívánom, hogy legyél egyszerűen csak NŐ, és keress egy férfit, aki szeretni fog elsősorban Téged, másodsorban (!) a gyernekeidet.

Nekem sikerült, igaz én kétgyerekes apuka voltam. De, több barátnőm is van, akik gyermekkel találtak párt, és nagyon boldogok.

2012. ápr. 26. 19:56
 23/41 anonim ***** válasza:
50%

"Inkább az hiányzik hogy valakivel meg lehessen beszélni a dolgokat , vagy csak beszélgetni, hozzábújni ha magányos kicsit az ember. Ezeket nem lehet a gyerekekkel. Viszont mindíg is ŐK lesznek az elsők bármi legyen is."

Én is pont így gondolkodtam. Nem tudom, hogyan tud valaki egy idegent a gyerekei elé helyezni s a gyerekeket a második helyre. "és nagyon boldogok " írja előző.

Engem mindég az izgatott inkább, mi lesz a gyerekeimből, hogyan fognak boldogulni ha nem ők az elsők nekem . Az olyan lenne, mintha nem is lenne anyjuk se, elég nekik hogy apjuk nincs. Én ismerek olyan elváltakat, akik csak saját boldogságukat hajkurászták, a gyerek meg nőtt mellettük mint a dudva. A nevelés is időigényes, de megéri.

Olyan kapcsolat nem is létezik, hogy akkor legyen kéznél valaki, amikor éppen nekem odabújhatnékom támad,mert ha másiknak támad valami igénye, akkor nekem kellene kéznél lenni, s ott vannak a gyerekek, akik folyton igénylik a gondoskodást,pláne, őket is felzaklatta a válás, még jobban oda kell rájuk figyelni.

Más körülmények változása, mint a költözés őket is nyugtalanná teszi, nekik is pont most van szükségük egy biztos mindég kéznél lévő kapcsolatra, anyára.

2012. ápr. 26. 21:23
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom feltétlenül rossznak, ha az anyuka párt keres magának, az én Anyukám sokáig nem nagyon próbálkozott (elege lett a rossz házasság után, meg miattam sem akarta) és a gyereknek ez egy idő után teher. Igenis jobb, ha az anyuka is él társasági életet, vannak barátai, van partnere, és nem egyedül szomorkodik. (Már felnőttem, szerencsére Anyukámnak van már társa.)
2012. ápr. 26. 23:43
 25/41 anonim válasza:
65%
nem reménytelen..a húgom is talált pedig e nem szép, se nem takaros..ráadásul még buta is..
2012. ápr. 29. 22:57
 26/41 anonim ***** válasza:
Igen!!!
2012. máj. 15. 17:39
 27/41 anonim ***** válasza:
A rokonomnak 3-al sikerült. A párja nagyon szereti a nevelt gyerekeit, meg van már egy közös, negyedik is.
2013. jan. 9. 18:35
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte se kapkodd el. Egyedül is rengeteg dolgot lehet csinálni. Az én barátnőm is talált párt magának. Igaz a pasi csalja fűvel-fával de inkább eltűri csak ne legyen egyedül :-(.
2013. jan. 9. 19:02
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Én két gyerekkel maradtam egyedül.Nem kerestem új kapcsolatot,élveztem a függetlenséget,bár én voltam az elhagyott fél.Onnan jött az új szerelem,ahonnan sosem vártam volna.Válási folyamat még le sem zárult,és már menyasszony voltam.Vicces volt a válás kimondására újra karikagyűrűvel mennem:) Azóta ugyan nem házasodtunk össze,de van egy fél éves kisfiam is.
2013. jan. 18. 13:58
 30/41 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel én szurkolok neked, sok jó tanácsot kaptál itt!

Figyú, lehet nehéz lesz de azt a szót hogy "reménytelen" gyorsan felejtsd el! Ugyanis a REMÉNY halhat meg utoljára!

2013. jan. 18. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!