Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon reménytelen két gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon reménytelen két gyerekkel válás után párt találni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:56
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nehéz úgy újra kezdeni ha azt hiszed a régivel minden rendben van. S közben nincs idő felkészülni semmire. Mert kész tények elé van állítva az ember.
2012. ápr. 23. 14:01
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Előbb barátkozni próbálj meg,hidd el sikerülni fog. Csak higgyj magadban:) Munkahelyen csak van valaki,esetleg a szomszédságban....
2012. ápr. 23. 14:31
 13/41 anonim ***** válasza:
Melyik megye?
2012. ápr. 23. 14:33
 14/41 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar
2012. ápr. 23. 15:24
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
igen nehez ha igenyes vagy..sok jelentkezom van,egy eljegyzesen is tul vagyok,de a pasi az utolso percben rajott,hogy sok neki az en ket gyerekem...mar nem eleg flexibilis...meg egy anya mindig azt fogja nezni(jo esetben),h mi a jo a gyerekenek..nem fogod nekik bemutatni az apajeloltet...viszont,ha nem randizol part sem talalsz ...ordogi kor.en meg remenykedek..4 eve valtam,most vagyok 38.
2012. ápr. 23. 19:03
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
ha az exed 3 héttel a válás után esküvőt tervezget, akkor nehogy azt hidd, hogy az egy hű de nagy igaz szerelem... csak előtted akar vetíteni, ne dőlj be neki :) meg a saját egóját foltozgatja vele.
2012. ápr. 24. 02:00
 17/41 anonim válasza:
100%

Debrecen jó hely, sok a park, a játszótér, lehet beszédbe elegyedni anyukákkal, apukákkal. Próbálj meg barátkozni. Most szerintem egyelőre erre lenne szükséged.

Egyébként pedig épp nemrégiben tudtam meg, hogy egy fiú ismerősöm megnősül, és olyan párt talált magának, akinek már van 3 gyermeke.

Tehát amiatt ne aggódj, hogy gyerekekkel nem jöhet össze. Lehet, hogy nehezebb, de legalább az a férfi, aki elkötelezi magát mellettetek, az komolyan is gondolja majd. És sosem lehet tudni, de lehet, hogy épp ez a válás fog hosszú távon neked abban segíteni, hogy boldogabb legyél mint előtte voltál. Hozhat jót is a válás, nem csak magányt és félelmet. Ez most csak egy átmeneti állapot, és persze, hogy fájdalommal jár, ez érthető. Túl leszel rajta nemsokára.

2012. ápr. 25. 09:20
 18/41 anonim ***** válasza:
A környezetemben, tágabb ismeretségi körömben három olyan pár is eszembe jut, hogy elvált nő két gyerekkel, és pár évvel fiatalabb férfi, akinek még nem volt családja. Ezek működő kapcsolatok, egyik helyen közös gyerek is született.
2012. ápr. 25. 10:24
 19/41 anonim ***** válasza:
39%
Nekem meg számos olyan, akik egyedül vannak, depressziósok és idegbetegen nevelik a gyerekeiket. Ne légy naív. Van esélyed, persze, de ilyen helyzetből már sokan egyedül maradnak.
2012. ápr. 25. 12:09
 20/41 anonim ***** válasza:
85%

Én már több mint 15 éve egyedül nevelem a gyerekeimet, a legkisebb a nyáron lesz 18.

Én nagyon jól el vagyok egyedül (a gyerekeimmel), sőt sokkal nyugodtabb vagyok, mióta végleg felszámoltam a kapcsolatot sok-sok évvel a válás után.

Időnként bennem is felmerültek igények, hogy párkapcsolatot létesítsek, próbáltam is ismerkedni, de mindég arra jutottam, hogy nem éri meg belebonyolódni egy kapcsolatba, mert nem szerettem volna, hogy a gyerekeim a legcsekélyebb kárát is lássák. Mindég olyankor jött rám ilyesmi, mikor valami nehézségem támadt, s úgy tönt nem tudok megbirkózni azzal, ám végül mindég egyedül tettem túl magam mindenen.

Olyan gondolataim voltak, hogy egy új kapcsolat csak csöbörből vödörbe vinne. Attól féltem, hogy egy új kapcsolat kialakítása annyira időigényes, hogy a mellett nem lenne elég időm a gyerekeimre, s az új kapcsolat nekik is új kapcsolat, s akkor lehet jó a kapcsolatom, ha nekik is jó, különben mi értelme? Szerintem egy gyerekre erőszakolni egy kapcsolatot amit nem akar, az gyerekkínzás.

Mint ahogy én se tudnék elviselni olyan kapcsolatot,amit nem akarok, azért váltam el.

2012. ápr. 26. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!