Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésből volt már komolyabb kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott? Lehetséges társat találni így? Melyik oldalon lehet ismerkedni? Ajánlanátok?2012. ápr. 13. 18:40
21/25 anonim válasza:
3 éve és 2 hónapja a Startrandin találtam meg életem párját, akit a való életben soha nem találtam volna meg és az nagy hiba lett volna. Akkor még egész normális volt az az oldal, de most barátnőm van fent rajta és ő elég sokat panaszkodik, hogy nem nagyon kap leveleket, meg hogy fizetős lett. 3 éve még nem volt fizetős. Szóval én ott találtam meg életem Párját és Valentin napkor kérte meg a kezem, júliusban esküvő! Sok sikert hozzá! Szerencse kell hozzá, nem is kevés! 32 N és 34 F
22/25 anonim válasza:
Mi a duci társkeresőn ismerkedtünk meg 1,5 éve (én vagyok molett, ő viszont sportos, helyes pasi, akinek csak a "testesebb" lányok a csinosak), azóta együtt vagyunk :) Fél év után eljegyzett, karácsonykor esküvő :)
21/N, 22/F
23/25 anonim válasza:
Iwiw csajok és pasik alkalmazásában ismerkedtünk meg.Nyáron lesz az esküvőnk.
24/25 anonim válasza:
Randivonal, 3 éve ismerkedtünk meg és azóta együtt is élünk már. Szűrni tényleg tudni kell és sajnos sok valótlanság is fenn van ezeken az oldalakon, de az első találkozásnál úgyis sok minden kiderül.
25/25 anonim válasza:
egy online játékban ismerkedtünk meg kb fél éve azóta egyre szorosabb a kapcsolat. A közös jövőt tervezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!