Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésből volt már komolyabb kapcsolatotok?
Mi a neten ismerkedtunk meg, 4 eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk nagyon jol mukodik :) (27F, 22L)
A gyaloglo chaten kezdtunk el beszelgetni, nem tudom mukodik-e meg az oldal.
Mydate. 3 éve vagyunk együtt, júliusban esküvő :)
26/N, 34/F
Az legelső kapcsolatomat kivéve minden kapcsolatommal és kapcsolatra való próbálkozásommal ott ismerkedtem meg.
A jelenlegi páromat is neten ismertem meg, 1.5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva kb. összeházasodunk.
Az előző komoly kapcsolatomat is ott ismertem meg. 2.5 évig tartott.
Lehet így társra lelni.
páratlan.hu, love.hu, találka.hu
Én ezeken voltam.
23N
Nekem keresztanyum+"keresztapum" ismerkedett meg újsághirdetésbe(tudom,hogy a netet kérdezted,de majdnem ugyan az...=) )
Keresztapu német,és minden nyarat a Balatonon töltött...megtanult magyarul...
Megbeszélték keresztanyuval,hogy találkoznak...összejöttek!Keresztanyu 1évre rá már kiment vele Németbe,odaköltözött...perfekt német lett 1év alatt,keresztapu is jobban megtanult magyarul!Összeházasodtak,született egy fiuk,aki már 8éves!
Kb.15éve találkoztak először!Azóta is együtt vannak! =)
Ők jó példák arra,hogy ilyen úton-módon is egymásra találhat 2ember! =D
6 éve vagyok együtt párommal, menyasszony vagyok, tervezzük a közös életet.
A randivonal.hu oldalon ismerkedtünk, de fizetős lett egy idő után anno, manapság már nem tudom, hogy áll.
Igen. bár nem kimondottan internet volt, hanem a tv2 chatje. Lényegében ugyanaz:)
10 éve vagyunk együtt, 1év ismeretség után eljegyzés, rá 1 évre esküvő. Majd 5év után született az első gyerek, rá 2 évre a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!