Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésből volt már komolyabb kapcsolatotok?
Hali. Nekem valahogy mindig itt jön össze a dolog (mármint a neten) pedig egyáltalán nem direkt csinálom.
Első honfoglalo-n, ahol egy játék után elkezdtünk beszélgetni..és több lett belőle. 4 hónapig együtt voltunk.
Második itt..épp egy kérdésnél :D 1 év
A harmadik pedig épp most alakul az pedig chat-en.
Nem igazán járok chat-re, de egyik barátnőmmel ott a legkézenfekvőbb a beszélgetés. Ott írt rám és az kezd alakulni...
Puszta véletlen és szerintem a pimaszságomnak köszönhetem. Légy óvatos, mert nem mindig van így..sok a kamus!
Én mind a 3 eddigi barátnőmet neten ismertem meg. Jelenlegivel lassan 3 éve együtt vagyunk.
26/F
6 éve vagyunk együtt. A lányunk 9 hónapos lesz és két hét múlva házasodunk.
Nekünk összejött, pedig majdnem 1 évig távkapcsolatban is éltünk!
simán. az első nagy szerelmemet társkerin ismertem meg. 1 évig tartott, a mai napig jó haverság van. :)
tudni kell jól szűrni, és minél hamarabb érdemes találkozni, h ne alakíts ki álomképeket a szép levelek alapján.
asszem a love.hu-n, de van már annyi mint a fene :)
Házasok vagyunk 3 és fél éve. Baba mindjárt jön.
A Randivonalon ismerkedtünk meg. Hülye mindenhol van, türelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!