Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Internetes ismerkedésből volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedésből volt már komolyabb kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott? Lehetséges társat találni így? Melyik oldalon lehet ismerkedni? Ajánlanátok?
2012. ápr. 13. 18:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom most van 3 éve együtt a barátnőjével így. Előtte lévőt is netről szerezte, 2 évig voltak együtt.
2012. ápr. 13. 18:42
 2/25 anonim ***** válasza:
Mi a párommal így jöttünk össze, már régóta együtt is élünk. Szerintem lehetséges, de biztosan szerencse is kell hozzá. Nekünk volt. Én akkor regisztráltam be, ő régóta fent volt. Mi az iwiw lovehunter alkalmazásán ismerkedtünk össze, de szerintem nem azon az oldalon múlt, hanem a Sors hozta így. :)
2012. ápr. 13. 18:48
 3/25 anonim ***** válasza:

Hali. Nekem valahogy mindig itt jön össze a dolog (mármint a neten) pedig egyáltalán nem direkt csinálom.

Első honfoglalo-n, ahol egy játék után elkezdtünk beszélgetni..és több lett belőle. 4 hónapig együtt voltunk.

Második itt..épp egy kérdésnél :D 1 év

A harmadik pedig épp most alakul az pedig chat-en.

Nem igazán járok chat-re, de egyik barátnőmmel ott a legkézenfekvőbb a beszélgetés. Ott írt rám és az kezd alakulni...

Puszta véletlen és szerintem a pimaszságomnak köszönhetem. Légy óvatos, mert nem mindig van így..sok a kamus!

2012. ápr. 13. 18:49
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Már 3 éve együtt vagyunk. Hát igazából én sosem gondoltam volna, hogy így találom meg a párom, de örülök h így alakult, és lényegében az egész a véletlennek köszönhető.
2012. ápr. 13. 18:54
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Én mind a 3 eddigi barátnőmet neten ismertem meg. Jelenlegivel lassan 3 éve együtt vagyunk.

26/F

2012. ápr. 13. 19:29
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
A férjem. :) 5 éve vagyunk együtt.
2012. ápr. 13. 19:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

6 éve vagyunk együtt. A lányunk 9 hónapos lesz és két hét múlva házasodunk.

Nekünk összejött, pedig majdnem 1 évig távkapcsolatban is éltünk!

2012. ápr. 13. 20:10
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

simán. az első nagy szerelmemet társkerin ismertem meg. 1 évig tartott, a mai napig jó haverság van. :)

tudni kell jól szűrni, és minél hamarabb érdemes találkozni, h ne alakíts ki álomképeket a szép levelek alapján.

asszem a love.hu-n, de van már annyi mint a fene :)

2012. ápr. 13. 20:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy városban laktunk de nem volt egy a társaságunk egyáltalán, de azért közös ismerőseink voltak, viszont sosem hallottunk egymásról. Egyszer Facebookon egy ilyen közös ismerősünk képe alatt elkezdtünk kommentben beszélgetni, majd levélben folytattuk. Egy hét múlva találkoztunk, rá 1 hónapra már egy pár voltunk. Ennek 3 éve. Igazából ez egy véletlen volt, ha épp akkor nem írunk oda mindketten, akkor lehet, hogy soha nem ismertük volna meg egymást, csak továbbra is látásból ismernénk a másikat, mint azelőtt. A bátyám pedig valamelyik társkeresőoldalon ismerkedett meg a barátnőjével akivel 2 évig volt együtt, majd szintén egy ilyen oldalon ismerkedett meg egy nővel aki azóta a felesége. 21/N
2012. ápr. 13. 21:24
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Házasok vagyunk 3 és fél éve. Baba mindjárt jön.

A Randivonalon ismerkedtünk meg. Hülye mindenhol van, türelem. :)

2012. ápr. 13. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!