Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha az anyós megjelenik annak válás a vége?
A kapcsolatunk teljesen idilli a férjemmel, szeretjük egymást, összeházasodtunk, építjük a házunkat és most már útban van a baba is... de sajnos akár hányszor megjelenik a színen az anyós mindig össze kuszál mindent.
A legjobban az fáj, hogy a férjem nem áll ki mellettem, soha, mindig az anyját védi, miközben ő folyamatosan megsért. És nekem nyelnem kell. De miért?
Nagyon rossz irányban haladsz. Te azt várod a férjedtől, hogy döntsön: az anyja, vagy te. Te a felesége vagy, az anyós pedig az édesanyja. Ne akard ilyen választás elé állítani.
Nem egyszerű dolog, de kompromisszumra kell törekedni. Tudasd a férjeddel, hogy nem tudjátok a mamát segíteni olyan mértékben, mint ő szeretné, de ha 50e Ft helyett 15-öt kap, akkor adtatok és maradt is. Szóval megoldást kell találni, nem választás elé állítani a férjed!! Mert a választás az válást fog eredményezni.
Az én anyósjelöltem is folyton lenyúlja a párom, bár mi még nem élünk együtt. Mivel nála lakik, ezért az egész fizetését behúzza a "közös kasszába". Egyébként ő kezeli az egész család pénzét, és minden hónap végén az én anyámtól próbál kölcsön kérni. Csak hogy tisztán lássuk a helyzetet: Ők havi 500ezer forintból, mi 150ből élünk. Fura nő.
Ezért soha nem vesznék össze a párommal, bár én már rég tisztáztam vele, hogy ami az enyém, az az enyém, ami a miénk, az a miénk, és felőlem adja a pénzt az anyjának, csak NEKÜNK ne származzon belőle kárunk.
Valahogy haza kell jönnie, ilyenkor kell repülő jegy és amikor megy vissza a szindróma ugyanaz. Persze mindig úgy jön haza, hogy mindent elintézett, aztán mindig közbejön valami, most pl lenyelte az automata a bankkártyáját... Aztán még kell eurót is váltani hogy a reptérről el tudjon jutni az élettársáig, akinél lakik.
De mikor kint van is haza szól, hogy kéne 100 euró villanyszámlára...stb.
Ne a férjedre várj, hogy ő állítsa le, én biztos megmondanám neki a magamét, az én házamba senki ne mondja meg, hogy mit hogyan csináljak.
Ha a párom pénzt adna bárkinek is a hátam mögött, akkor azt nem tenné zsebre amit utána tőlem kapna.
Milyen az olyan házasság ahol titkok vannak egymás előtt, főleg pénzel kapcsolatban.
A mama meg úgy jöjjön haza, hogy legyen nála elég pénz, mert nektek nincs fölösleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!