Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van az hogyha az anyós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rekusz84 kérdése:

Miért van az hogyha az anyós megjelenik annak válás a vége?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 00:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
na ez egy jó kérdés én anyós miatt soha a büdös életben nem hagynám el a párom
2012. ápr. 10. 01:46
 2/17 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk teljesen idilli a férjemmel, szeretjük egymást, összeházasodtunk, építjük a házunkat és most már útban van a baba is... de sajnos akár hányszor megjelenik a színen az anyós mindig össze kuszál mindent.

A legjobban az fáj, hogy a férjem nem áll ki mellettem, soha, mindig az anyját védi, miközben ő folyamatosan megsért. És nekem nyelnem kell. De miért?

2012. ápr. 10. 01:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Akár hányszor megjelenik az anyós, mindig támogatni kell. (anyagilag) Nem vagyok anyagias, de így hogy legyen biztonság érzetem, mire szüljek... Ha ő jön adunk neki30-at, 50-et, aztán nem tudok a gyereknek pelenkát sem venni?!
2012. ápr. 10. 01:57
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon rossz irányban haladsz. Te azt várod a férjedtől, hogy döntsön: az anyja, vagy te. Te a felesége vagy, az anyós pedig az édesanyja. Ne akard ilyen választás elé állítani.

Nem egyszerű dolog, de kompromisszumra kell törekedni. Tudasd a férjeddel, hogy nem tudjátok a mamát segíteni olyan mértékben, mint ő szeretné, de ha 50e Ft helyett 15-öt kap, akkor adtatok és maradt is. Szóval megoldást kell találni, nem választás elé állítani a férjed!! Mert a választás az válást fog eredményezni.

2012. ápr. 10. 02:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Leültünk megbeszéltük és ezen is túl vagyunk már, tehát nem az anyagi része a fontos. Választás elé sem állítottam, összesen annyit kértem, hogy beszéljen az anyjával. Ez azóta sem történt meg. (csak mellékesen az anyja 11 éve lelépett Spanyolba és kicsit sem érdekli mi van velünk) Még egy ilyen rosszindulatú nőt életemben nem láttam. 3 fia van, családdal és mindenhol áll a bál ha ő hazajön... :(
2012. ápr. 10. 02:13
 6/17 A kérdező kommentje:
És ha neki pénz kell nem elégszik meg kevesebbel... Ezért sokszor a férjem a hátam mögött a maszek pénzét adja oda. Anya az ilyen? Csak magára gondol és közben kihasználja a gyerekeit...
2012. ápr. 10. 02:15
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Az én anyósjelöltem is folyton lenyúlja a párom, bár mi még nem élünk együtt. Mivel nála lakik, ezért az egész fizetését behúzza a "közös kasszába". Egyébként ő kezeli az egész család pénzét, és minden hónap végén az én anyámtól próbál kölcsön kérni. Csak hogy tisztán lássuk a helyzetet: Ők havi 500ezer forintból, mi 150ből élünk. Fura nő.

Ezért soha nem vesznék össze a párommal, bár én már rég tisztáztam vele, hogy ami az enyém, az az enyém, ami a miénk, az a miénk, és felőlem adja a pénzt az anyjának, csak NEKÜNK ne származzon belőle kárunk.

2012. ápr. 10. 05:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha az anyósod Spanyolban él,akkor itthon miért kell neki pénz?
2012. ápr. 10. 06:29
 9/17 A kérdező kommentje:

Valahogy haza kell jönnie, ilyenkor kell repülő jegy és amikor megy vissza a szindróma ugyanaz. Persze mindig úgy jön haza, hogy mindent elintézett, aztán mindig közbejön valami, most pl lenyelte az automata a bankkártyáját... Aztán még kell eurót is váltani hogy a reptérről el tudjon jutni az élettársáig, akinél lakik.

De mikor kint van is haza szól, hogy kéne 100 euró villanyszámlára...stb.

2012. ápr. 10. 06:48
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Ne a férjedre várj, hogy ő állítsa le, én biztos megmondanám neki a magamét, az én házamba senki ne mondja meg, hogy mit hogyan csináljak.

Ha a párom pénzt adna bárkinek is a hátam mögött, akkor azt nem tenné zsebre amit utána tőlem kapna.

Milyen az olyan házasság ahol titkok vannak egymás előtt, főleg pénzel kapcsolatban.

A mama meg úgy jöjjön haza, hogy legyen nála elég pénz, mert nektek nincs fölösleg.

2012. ápr. 10. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!