Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Kinek szoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kinek szoljak?

Figyelt kérdés
Rajottem,hogy az apam megcsalja az anyumat,ezt a dolgot tegnapelott tudtam meg,veletlenul az o profilja kapcsolodott be az FB,es minden chat-jet lattam...Nem egy norol van szo,hanem tobbrol (3) a konverzaciojuk szerint,mindegyikkel mar lefekudt,es tobbszor...Fogalmam sincs ,hogy mit tegyek....:(

2012. ápr. 9. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Anyukádnak mindenféleképpen szólj, de csak bizonyítékkal a kezedben!
2012. ápr. 9. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
na ez nem biztos , hogy még megcsalás. Inkáb ne szólj, arra rá jön anyukád is.Majd amikor meg válnak akkor meg itt fogsz sírni, hogy elrontottad.
2012. ápr. 9. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 2 lehetőséged van. 1: szólsz anyukádnak, megmutadod a bizonyítékokat, és együtt kitaláltok valamit. Ha ezt választod, készülj arra, hogy nekd kell majd anyukád támogatójának lenni, te leszel a támasza.

2: menj oda apukádhoz, és mondd el hogy tudod. Kérd meg, hogy vagy hagyja abba, vagy, ha nem, akkor legalább ismerje be anyukádnak.

2012. ápr. 9. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szólsz nekik hogy tudsz a dologról akkor arra is készülj fel hogy először is rohadt nagy balhé lesz otthon (nem ismerem anyukád vérmérsékletét), valamint válás, és apád nem biztos hogy szóba áll veled többet.

Én ilyen esetben (tapasztalat) hagytam a dolgot, előbb-utóbb úgyis kiderül magától (ha anyud nem vak).

2012. ápr. 9. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy anyukam az a tipus aki reggel 9 -tol 5-ig a munkaban van,ugyhogy o az aki nagyon torekszik ,hogy legyen meg mindenunk,amit csak akarunk,es igy nem igen figyel oda apura,hogy a munka kozben hol all meg,es mennyit van ott,pl.van hogy van szabadja apunak(en is otthon vagyok,anyu munkaban van) es kimegy az uzletbe,es van hogy 1 es fel ora leteltevel jon csak haza,de en nem merem megkerdezni,hogy mi tartott ilyen sokat... Es oszinten se tole nem merem megkerdezni,es anyunak meg nem merek szolni,mert nagyon letorne,amugy nemregiben mar volt olyan,hogy nagyon osszevesztek,es hogy szetmennek,sot apu is buzditotta anyut,hogy akkor valjanak el,de aztan valahogy kibekultek
2012. ápr. 9. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint anyud már régen tudja. Hogy miért vannak még mindig együtt?

Te miattad!

2012. ápr. 9. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet...Én 13 éves voltam, amikor megtaláltam apám beszélgetéseit...Annyira le voltam sokkolva, hogy azonnal szóltam anyumnak. Onnantól kezdve romlottak el a dolgok. De igazából...nem bánom, hogy szóltam anyumnak. Hogyha nem mondtam volna el, akkor tettestársnak éreztem volna magam, nem lett volna értelme fedezni apámat, nem tudtam volna anyukám szemébe nézni, apukám szemébe meg pláne.

Ha akkor nem szóltam volna és valahogy magamban tudtam volna tartani, akkor később úgyis, valamilyen más szituációban, de ugyanúgy botrány lett volna apám másik életéből. Az emberből előtörnek ezek a dolgok...Aki hazudik, az lebukik...

Nálunk válás lesz a vége. Viszont így mindenkinek jobb. Nem véletlenül történtek úgy a dolgok, ahogy...

Kitartás!

17/L

2012. ápr. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!